Če moški počne katero od TEH 7 stvari, mu lahko ZAUPAŠ (z vsem svojim ❤️)

Tvoj dragi počne VSAJ 1 od teh stvari? Potem mu lahko brezpogojno zaupaš. ❤️

Če moški počne katero od TEH 7 stvari, mu lahko ZAUPAŠ (z vsem svojim ❤️) (foto: Profimedia) Profimedia
22. 8. 2022

Ja, tako preprosto je. Če tvoj dragi počne vsaj eno od spodnjih stvari, potem mu lahko 100 % zaupaš z vsem svojim srcem.

1. Nameni ti svoj čas.

Čas je najbolj podcenjena oblika ljubezni. Zato, ko ti posveti svoj čas, veš, da mu lahko popolnoma zaupaš. V nasprotju z ostalimi oprijemljivimi stvarmi je čas najbolj krhka, a hkrati pomembna stvar, ki jo lahko daš nekomu.

Vendar pa to ne pomeni zgolj tega, da je s teboj, ampak da je tudi osredotočen nate in to, kar počneta, ter ti namenja vso pozornost. Kar vprašaj katerokoli osebo, katere ljubezenski jezik je kvalitetno preživet čas s svojo ljubljeno osebo.

2. Njegova dejanja in besede se ujemajo.

Najbolj strašljivo pri tem, ko ti nekdo izreče vse "pravilne" besede, da osvoji tvoje srce, je to, da je besede izjemno enostavno izreči. Pravzaprav le-te zahtevajo najmanj truda, še posebej, ko nekomu gredo dobro od ust.

Če torej svoje besede podpre tudi z dejanji, mu je popolnoma varno zaupati.

Preberi tudi: 5 znakov, da si v resnici z nekom, ki ga imaš LE rada (in NE z nekom, ki ga LJUBIŠ)

3. Ne omalovažuje tvojih čustev.

Obstajajo določeni moški, ki jim ne gre zaupati, in to ravno zaradi tega, ker se ne znajo soočiti z ranljivostjo.

Ko sprejme tvoja čustva takšna, kot so, je to znak, da je vreden zaupanja. Namreč, naravnost čudovito je imeti ob sebi partnerja, ki se zaveda, da tvoje razpoloženje lahko kdaj niha in da je to okej.

4. Spoštuje te.

Morda si misliš, da spoštovanje pride samo od sebe. Konec koncev je to tisto, kar vodi do zaupanja, a vendar to ni vsem naravno dano.

Kako veš, ali te spoštuje? To boš ugotovila s pomočjo načina, na katerega se obnaša/te obravnava, bodisi gre za njegove besede, način izražanja ljubezni ali pa njegovo obnašanje do tebe in svoje družine.

Priporočamo še: Če te tvoj moški objema TAKO, te ima iskreno rad ❤️

5. Ne sodi te po tvoji preteklosti.

Vsi smo imeli v preteklosti kakšno obdobje, ki nam še danes povzroča bolečino ali travme. Če te ne sodi na osnovi tvojih napačnih odločitev, to pomeni, da ni samo tvoj partner, ampak tudi tvoj prijatelj.

Svoje preteklosti pač ne moremo spremeniti. V kolikor je vreden zaupanja, dobro ve, da je sedanjost (in možna prihodnost s teboj) edina stvar, ki šteje.

6. Odlikujeta ga potrpežljivost in dobrota.

Preden nekomu daš svoje srce, se moraš prepričati, kakšna je ta oseba, ko ima slab dan ali je jezna.

Opazuj ga, ko ne dobi nečesa, kar si želi. Je med vajinim prepirom razumevajoč in potrpežljiv? Ali pa te napade z besedami, za katere ve, da te bodo najbolj prizadele?

Te morda zanima tudi: Strokovnjaki razkrivajo, da si kar 76 % žensk želi TAKŠNEGA moškega (tudi ti?)

7. Ne zanimajo ga (miselne) igrice.

Igrice so neuporabne, ko iščeš partnerja, s katerim bi se morda nekoč poročila. V kolikor mu lahko zaupaš z vsem svojim srcem, potem ve, da nima časa za igranje (miselnih) igric.

Če s teboj resno misli, se dobro zaveda, da te bodo slednje le odrinile stran. Ko gre za te zadeve, je edina igra, v kateri želi zmagati, igra življenja in ljubezni.

Po predlogi Dorothy Anne Field

Preberi še: Slovenca iskreno: 'TAKO je videti najino ODPRTO razmerje (ko smo v zakonu 4!)'

Priporočamo tudi: 'Mož bi bil jezen, če bi vedel, da pišem o prsih' (4 OSEBNE zgodbe o ženskih prsih)