"Bila sem v zvezi s starejšim, a ko sem na spletu poiskala njegovo hišo, me je skoraj kap!" (resnična zgodba)

Zgodba sprva ni nič kaj pretirano nenavadna, a to, kar se je zgodilo potem, te bo pustilo odprtih ust! 😳

"Bila sem v zvezi s starejšim, a ko sem na spletu poiskala njegovo hišo, me je skoraj kap!" (resnična zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
1. 3. 2023

"Nedolgo nazaj sem začela razmerje z moškim, ki sem ga spoznala na svoji prostočasni dejavnosti. Prvi me je povabil na zmenek in sprva sem nekoliko dvomila, ali nama bo uspelo kot paru, saj je med nama precejšnja starostna razlika. On je star 35, jaz pa 22.

V mojem stanovanju, ki je sicer del stare družinske hiše, ni najboljše zvočne izolacije. Ko ljudje hodijo po parketu, ta škripa. Sama sem se že navadila na moškega, ki se zbuja ob 4-ih zjutraj, saj dela ob 5-ih.

Prav tako sem se navadila na zvok deklet v sosednjem stanovanju, ki gledajo telenovele do polnoči, sprejemajo službene klice ves dan in imajo med vikendi na obisku prijatelje.

Vem tudi, da če sama poslušam glasbo ali imam koga na obisku, se to sliši skozi stene. Zato se nikoli ne pritožujem nad sosedi, saj smo vsi na istem.

A vendar, ko je začel moj fant pogosteje prihajati k meni, je ves čas imel kaj za povedati čez sosede. Zaradi tega sem se znašla v neprijetni situaciji, saj se je želel pogovoriti z njimi oziroma je od mene zahteval, naj jim napišem sporočilo, kar sem zavrnila.

Na primer, ko je enkrat na začetku ostal pri meni, sva šla v posteljo ob 10. uri zvečer. Želel je, da sosedo prosim, naj utišajo televizijo. Odgovorila sem mu, da v resnici sploh ni glasno in da jo tako ali tako ugasne ob polnoči.

Ob 4. uri zjutraj ga je močno razjezil moj zgornji sosed, ki se je zbudil in si pripravljal zajtrk. Rekla sem mu, da bo do 5-ih zaključil, saj gre takrat v službo. Ob 7. uri zjutraj je še vedno želel spati, soseda poleg mene pa je imela za opraviti nekaj službenih klicev, ki so ga motili. Ponudila sem mu čepke za ušesa, pa tudi z njimi ni mogel spati, zato je želel, da sosedi rečem, naj bo tiho.

Enako se je odzval vsakič, ko je v stavbi slišal nekoga, ki je preprosto živel svoje življenje, in to še posebej, če je bil v postelji.

Razjezila sem se in mu zabrusila: "veš, ne moreš pričakovati, da boš hodil z 'vročo 22-letnico' in se ti ne bo treba ukvarjati z bivalno situacijo 22-letnikov! Ne vem, ali to dojemaš, ampak to je normalno stanovanje za nekoga mojih let ... K vragu, moji sosedje so kar super; nihče ne prireja glasnih zabav med tednom, nihče nima glasnih prepirov, nihče nima otrok!"

Tudi on se je razjezil in me vprašal, zakaj zdaj izpostavljam leta, jaz pa sem mu odgovorila, da zato, ker ne more imeti nekoga tako mladega, hkrati pa nekoga, ki ima dovolj denarja, da ima svojo hišo! In da si niti ne predstavlja, kako normalni ljudje v zgodnjih 20-ih živijo.

Prav tako sem mu rekla, da če želi, da imam 'stanovanje bogate osebe', mi ga lahko kupi," je na spletnem portalu Reddit svojo zgodbo razkrilo dekle.

"Veliko vas sprašuje, zakaj ne moreva biti pri njem doma," se je odzvala na vprašanje drugih uporabnikov. "To zame ni možno, saj nimam avta, avtobusi pa prav tako ne vozijo tako daleč v predmestje. Kar pomeni, da bi se moral najprej voziti 30 minut, da bi prišel po mene, nato pa še toliko nazaj. Potem bi moral to ponoviti zgodaj zjutraj, da bi pravočasno prišla nazaj domov, on pa v službo. Lažje je, če me preprosto obišče v mestu."

Nič kaj pretirano posebna zgodba, kajne?

A to, kar je sledilo, nismo pričakovali niti v sanjah.

"Na spletu sem poiskala podatke o njegovi hiši in ugotovila, da si LASTNIŠTVO DELI Z ŽENSKO, S KATERO IMATA TUDI ISTI PRIIMEK! Sranje ... Ne vem, ali je to njegova žena ali bivša žena ali kaj, ampak jaz ODHAJAM. Iskreno se mi zdaj meša, ampak moram reči ... Res hvala vsem, ki ste opazili, da nekaj ni v redu in v meni vzbudili sum. Njegovo številko sem že blokirala, zato naj se kar pozabava s tem, kam sem izginila."

OMG!!! 😳

Preberi še: "Že leta možu za hrbtom seksam z drugimi moškimi" (brutalno iskrena izpoved ženske)

Priporočamo tudi: "Ko nas ni bilo doma, sem na varnostni kameri videla taščo, kako ..." (izpoved Slovenke)