"Ko nas ni bilo doma, sem na varnostni kameri videla taščo, kako ..." (izpoved Slovenke)

"Sredi dopusta nas je klicala varnostna služba, ki ima čez varovanje naše hiše, ker se je oglasil tihi alarm. Ni bilo 10 minut, ko so nas klicali iz naše hiše, da je v njej starejša ženska, ki ..."

"Ko nas ni bilo doma, sem na varnostni kameri videla taščo, kako ..." (izpoved Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
28. 2. 2022

"Želela bi, da [bi, op. a.] se tašča iz cele situacije kaj naučila, pa me zanima, če po vaše brcam v pravo smer. Situacija [je, op. a.] sledeča ...

Sredi dopusta nas je klicala varnostna služba, ki ima čez varovanje naše hiše, ker se je oglasil tihi alarm. Ni bilo 10 minut, ko so nas klicali iz naše hiše, da je v njej starejša ženska, ki zatrjuje, da je lastnikova mama.

Ne možu, še manj meni, ni bilo jasno, kako je v hišo vstopila, saj ji nikoli nismo dali ključa. Bojda si je izposodila rezervnega, ki ga imamo spravljenega na točno določenem mestu, ker ji je hudo, da ji ne zaupamo varovanje hiše, medtem ko nas dlje časa ni doma.

Sedaj se tudi sprašujem, kako ji uspe stikati po naši hiši, če je našla ključ, medtem ko je bila pri nas na obisku. Z možem sva se odločila, da naj jo varnostna služba preda policiji, midva pa se bova naprej odločila, kako jo bova naučila manir. Dala sva ji čas za razmislek o njenem dejanju. Dopust smo zaključili en dan prej, kot je bilo planirano.

Varnostna služba nama je pokazala posnetek iz naše hiše. Tašča je pretaknila vsak njen kotiček, najdlje se je zadržala v predalnikih najine spalnice, kjer imava perilo in kakšne hudo osebne stvari. Groza in sram me je, da je brskala po najinih intimnih stvareh, čeprav bi moralo biti sram edino njo.

Sedaj se je oglasila še moževa sestra, ki nama grozi z vsem mogočim in nemogočim, ker sva ostarelo taščo pustila gniti v priporu. Naj povem, da sva jo namenoma tam pustila 4 ure. Tako smo se že v naprej zmenili tudi s policisti. Zdaj pa imamo celo dramo.

Ne bi želeli, da zadeva eskalira, ne moremo pa je tolerirati. Tašča mora prevzeti svojo odgovornost, ki pa je noče, saj ima za back up svojo hčerko. Trenutno smo mi tisti ta usrani."

Zapis je bil objavljen na tem slovenskem forumu.

Preberi še: "Izvedela sem, da se je zaljubil v mojo sestro, a to še zdaleč ni bilo najhujše"

Priporočamo tudi: "Vzburja me, če si ga med seksom predstavljam z drugo - sem normalna?" (izpoved Slovenke)