"Že leta možu za hrbtom seksam z drugimi moškimi" (brutalno iskrena izpoved ženske)

"V trenutku sem postala zasvojena. Od takrat sem se dobila še z nekaj drugimi moškimi. Z vsakim gre zmeraj le za seks in nihče ne pričakuje ničesar več."

"Že leta možu za hrbtom seksam z drugimi moškimi" (brutalno iskrena izpoved ženske) (foto: Profimedia) Profimedia
28. 2. 2022

Medtem ko je moja družina ves čas prepričana, da sem sramežljiva in predvidljiva ženska srednjih let, pa sem v resnici tako osamljena, da že leta seksam s poročenimi moškimi.

Stara sem 54, moj mož pa 55. Skupaj sva več kot 25 let in imava dve odrasli hčerki, stari 24 in 22. Moj mož je bil moja prva ljubezen. Na začetku je bil najin seks vznemirljiv in popolnoma zadovoljiv. A vendar sva se tekom let začela oddaljevati drug od drugega in kaj kmalu sem se zalotila med gledanjem drugih moških.

Začela sem sanjariti o seksu z njimi.

Sčasoma me je radovednost vendarle premagala, zato sem se registrirala na aplikacijo za zmenke. Bila sem navdušena, ko me je kontaktiralo nekaj moških, ki so bili poročeni ali pa v dolgotrajnih razmerjih. Eden izmed njih se mi je še posebej dopadel in dogovorila sva se, da se dobiva na pijači. Sami sebi sem lagala, da se med nama ne bo zgodilo več kot prijateljski pogovor.

Star je bil 48 in ves čas mi je dajal komplimente. Ob takšni pozornosti sem bila počaščena. V baru je nato začel z roko polzeti po moji nogi navzgor in poljubila sva se.

Na koncu sva pristala v njegovem stanovanju, kjer sva seksala. Dotikal se me je po mestih, za katera sploh vedela nisem, da obstajajo.

V trenutku sem postala zasvojena. Od takrat sem se dobila še z nekaj drugimi moškimi. Z vsakim gre zmeraj le za seks in nihče ne pričakuje ničesar več.

A vendar zdaj ne vem, kaj naj naredim. V svojega moža nisem zaljubljena in tudi všeč mi ni. Seks z njim je dolgočasen in se ne more niti primerjati s seksom s temi moškimi. V meni sploh več ni iskrice, ko sem z njim. Preprosto mi ni dovolj. Nikogar ne želim prizadeti, ampak trenutno ne vidim luči na koncu tunela.

Kaj bi obupani ženski svetovala ti?  🙄

Vir: thesun.co.uk

Preberi še: Bralec: "Ljubimkal sem s poročenim sosedom, nato pa mi je njegova žena poslala TOLE!"

Priporočamo tudi: "Ko nas ni bilo doma, sem na varnostni kameri videla taščo, kako ..." (izpoved Slovenke)