7 opozorilnih znakov, da NI sposoben za RESNO zvezo (niti v prihodnosti)

Bodi previdna, naj te št. 2 nikar ne zavede!

7 opozorilnih znakov, da NI sposoben za RESNO zvezo (niti v prihodnosti) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 12. 2021

Nedavna raziskava je odkrila, da starši oziroma otroštvo tvojega partnerja močno vpliva na to, ali bo moški primeren za resno zvezo ali ne, poroča Cosmopolitan.hr. Noro, kajne?

Tukaj so še drugi pokazatelji, da se ti nikakor ni zmožen predati (niti v prihodnosti):

1. Ne more se držati niti manjših stvari

Vsakdo izmed nas se kdaj znajde v situaciji, ko mora odpovedati srečanje oziroma zmenek ali pa kdaj zamudi. No, težava nastane, če mu to pride v navado.

V kolikor se ne more držati dogovora niti glede manjših stvari, potem si lahko predstavljaš, kakšne težave bo imel z večjimi. In to nikakor ni dober znak.

2. Ves čas prehiteva dogodke

Že na tretjem zmenku je začel govoriti o poroki, kar ti je dalo občutek, da je pripravljen na resno zvezo. A vendar se te zdaj izogiba. Kaj to pomeni?

Preprosto: v kolikor se zdi na začetku zelo zagret, nato pa naenkrat izgubi zanimanje, ni dovolj zrel za takšno resno stvar. To je znak, da je zagret zgolj zate zaradi trenutnega vznemirjenja, ki je posledica njegovega "ulova".

Si vedela? Decembra se razide NAJVEČ parov, in TO je razlog (+ 3 nasveti, kako to preprečiti)

3. Pravkar je končal razmerje

V kolikor si ti njegova prva po (po možnosti slabem) razhodu, ne pričakuj, da bo pripravljen na resno zvezo. Seveda obstaja možnost, da bo, ampak to se zgodi zelo redko.

4. Ne more prenehati z gledanjem drugih žensk

Eno je, če medtem ko se nahajaš v razmerju opaziš lepo osebo (vsi to počnemo). A v primeru, da z očmi ves čas požira druge ženske, definitivno ni pripravljen na resno zvezo. In, če smo iskreni, zaslužiš si boljšega!

Seks za eno noč: Strokovnjaki razkrivajo, zakaj so moški nanj "IMUNI", ženske pa ne

5. Nisi mu prioriteta

Razumemo, da ima stresno službo, ki mu vzame večino časa v tednu. Ampak v kolikor vztraja pri tem, da vsaki drugi vikend preživi s svojimi prijatelji, tebe pa "stlači" v svoj urnik, ko mu to uspe, to nikakor ni okej.

6. Ni te predstavil svojim prijateljem

Redno se videvata že nekaj mesecev, ampak te "pozabi" vzeti zraven, ko gre ven s svojo družbo. Če se do zgodi več kot enkrat, to ni slučajno – preprosto ni pripravljen na to, da te vključi v svoje življenje.

"Je mojemu partnerju sploh mar, če med seksom doživim orgazem?" (Takšna je RESNICA!)

7. Dal ti je jasno vedeti, da ni pripravljen

Moški pač to počnejo (in to nam gre strašansko na živce): rečejo, da si ne želijo razmerja, ampak ti s svojimi dejanji še naprej vplivajo upanje, tako da misliš, da si pa morda premislijo.

Ne bo si premislil. Ti si tista, ki upa, da se bo spremenil, ampak vsekakor bi ga morala poslušati, ko ti reče, da si ne želi resne zveze.

Preberi še: Moški! Te 3 stvari tvoja ženska obupno potrebuje (pa ne more povedati na glas)

Priporočamo tudi: 12 ljudi delilo trenutek, ko so spoznali, da so se poročili z napačno osebo (srce parajoče izpovedi)