TA čisto poceni in enostaven trik, ti bo pomagal, da bodo tvoja oblačila takoj suha! (BREZ uporabe sušilca!)

Ker se bližajo hladni meseci, s tabo delimo trik, s katerim se bodo tvoja oblačila posušila celo hitreje, kot v sušilcu. 

TA čisto poceni in enostaven trik, ti bo pomagal, da bodo tvoja oblačila takoj suha! (BREZ uporabe sušilca!) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 8. 2022

Sušenje tvojih oblačil v hladnejših mesecih lahko traja več dni in z naraščajočimi cenami elektrike postane precej drago.

Na srečo so ljubitelji čiščenja razkrili cenejšo in hitrejšo alternativo sušilnemu stroju.

Odkar se je na Instagramu pojavila čistilna senzacija gospa Hinch, sicer znana kot Sophie Hinchliffe, so nasveti in triki za čiščenje postali vse bolj priljubljeni.

Obstajajo celo skupine na Facebooku, kjer čistilni fanatiki delijo svoje trike, kako naredijo svoje domove in oblačila brezhibne.

Nek uporabnik je tako v eni izmed teh skupin prosil za pomoč in napisal: "Živjo, veliko razmišljam o ponovnem dvigu cen elektrike."

"Običajno pozimi pogosto uporabljam sušilni stroj, vendar bom morda moral s tem prenehati. Torej gledam zračnike za oblačila. Kaj bi priporočali? Hvala."

Objava je bila preplavljena s stotinami komentarjev kolegov ljubiteljev čiščenja, ki so ponujali svoje nasvete.

Veliko ljudi je predlagalo uporabo razvlaževalnika pri sušenju oblačil na zračniku.

Eden je zapisal: "Prejšnjo zimo smo kupili energetsko učinkovit razvlaževalec zraka, ki smo ga postavili v dodatno spalnico z dvema prezračevalnikoma, okna in vrata zaprta, oblačila in celo brisače pa se sušijo čez noč."

"Brez oblačil, ki bi več dni visela naokoli in čakala, da se posušijo, in brez kondenzacije ali plesni zaradi mokrih oblačil."

Drugi priporoča: "Razvlaževalniki zraka. Imam dva, enega zgoraj in enega spodaj. Postavite oblačila na stojalo in hitro se bodo posušila!"

"Ko sta vklopljena oba, stane le nekaj centov na uro. Edina stvar, za katero uporabljam svoj sušilni stroj, je posteljnina (dve dvojni in tri enojne), saj je tako draga, vendar te stvari ne ustrezajo mojim rekvizitom.”

Tretji se je strinjal: "Uporabljam prezračevalnik, kupil pa sem tudi majhen razvlaževalec. Deluje odlično in prepričan sem, da se oblačila hitreje posušijo in tudi plesni na stenah ni."

"Mokro mora nekam iti, zato je najbolje, da se zbere v razvlaževalniku."

Čeprav so razvlaževalniki zraka lahko dragi, so cenejši za uporabo kot sušilni stroj in lahko tudi pomagajo prenašati plesen in vlago po hiši v zimskih mesecih.

Preberi še: Če lubenici dodaš TO ZAČIMBO, bo veliiiko bolj SLADKA (ja, tudi tista manj zrela)

Priporočamo tudi: VELIKI tedenski horoskop od 29. avgusta do 4. septembra (vse, kar se ti bo zgodilo)