VELIKI tedenski horoskop od 29. avgusta do 4. septembra (vse, kar se ti bo zgodilo)

29. 8. 2022
VELIKI tedenski horoskop od 29. avgusta do 4. septembra (vse, kar se ti bo zgodilo) (foto: Profimedia)
Profimedia

Ta teden številnim znamenjem na pot postavlja takšne in drugačne preizkušnje. Preveri, ali te čakajo lepi ali težki dnevi. 

OVEN

Z ugodno energijo Merkurja v znamenju tehtnice boš imela več možnosti, da na čustvenem področju zastaviš tista vprašanja, ki te mučijo v podzavesti. Z vplivom lune v škorpijonu boš v četrtek in petek sposobna izpeljati izredno pomemben pogovor, ki se bo zaključil s pohvalo. Ne pozabi pokazati več odločnosti. Finančno stanje bo pozitivno, saj boš previdna z denarjem, vsako zadevo boš najprej korenito razmislila ter analizirala.

BIK

Čas je, da se s pomočjo Sonca v znamenju device naučiš sprejemati odgovornost za svoje odločitve ter dejanja. Težava je v tem, da ne zaupaš dovolj v svoje sposobnosti. Nekaj besed lahko spremeni celotno situacijo. S pomočjo intenzivne poglobitve, ki jo boš izpeljala lahko pričakuješ prijeten razplet večje situacije, ki ti prinaša več stabilnosti na finančnem področju. V družinskem okolju boš v nedeljo ustvarila nervozno razpoloženje. Nikar se ne obotavljaj pri iskanju možnosti, raje se posveti akciji.

DVOJČKA

Situacija, v katero si bila porinjena, ti ni najbolj pisana na kožo, vendar se boš
morala z njo čim prej soočiti. Ne obremenjuj se, saj bo počasi prišel čas, da se
premakneš naprej. V družbi prijateljev boš presenečena nad določenimi reakcijami, ki te bodo vznemirile, saj tako nesramnega odziva nisi pričakovala. Nikomur ne boš dovolila, da bi te ustavljal. V nedeljo boš spoznala, da lahko z majhnimi koraki ustvariš zase bolj optimističen položaj.

RAK

Če boš preveč komplicirala se bo začelo zatikati in komplicirati. Presenečenju bo
sledila situacija, ki lahko vse skupaj postavi na glavo. Ko se bo stanje umirilo, boš lažje zopet sledila toku. Na področju ljubezni bodo poleg iznajdljivosti pri osvajanju pomembni tudi resni nameni. Pazi, da ne boš prehitro naredila napake. V duhovnem smislu konec tedna, ko nastopi Prvi krajec ne boš smela pozabiti negovati svojega notranjega otroka. Želela si boš ujeti notranji mir.

Horoskop: TO je tvoja SUPERMOČ glede na tvoje astro znamenje

LEV

Ne skrbi, da bi v krogu, ki je zate pomemben izgubila glavno vlogo. Nekdo ti ne more do živega, zato se nikar ne predaj prehitro. Zaradi nenehnih sporov se varuj pred glavoboli in želodčnimi težavami. Na področju kariere lahko doživiš prodoren premik, vendar le v primeru, če boš ostala zvesti sebi. Usmeri svojo energijo v kreativne rešitve. V nedeljo boš spoznala, da ti primanjkuje izkušenj, v ljubezni pa boš preveč trmasta da bi priznala svojo napako, ki si jo storila pred kratkim.

DEVICA

Na področju dela prihajajo s Soncem v tvojem znamenju večje obremenitve, takšne ki jih ne obvladuješ. Naj te ne zagrabi panika, saj bi s tem samo poudarila nemoč. V soboto, ko nastopi Prvi krajec se boš razdajala in skušala priskočiti na pomoč tistim, ki se ne znajdejo. Lažje ti bo, če si boš vzela nekaj prostih trenutkov. Prebudiš lahko tudi ljubezenski preboj, ki te bo v nedeljo prepričal, da si se prav odločila.

TEHTNICA

Občutljivost, ki jo boš zaradi vpliva lune v svojem znamenju čutila v torek
preusmeri v drugo smer. Sedaj je čas, da se dvigneš, se soočiš in si vzameš čas za razmislek, preden te napadejo z vprašanji. Tudi tiste, ki trenutno niste v najboljši kondiciji, vas bo energija Prvega krajca v soboto prisilila k gibanju, ki mu seveda sledita notranje zadovoljstvo ter boljše počutje. Znala boš nasmejati vse ki te obdajajo.

ŠKORPIJON

Na področju kariere in izobraževanja si v turbulentnem obdobju, zato zahtevaj od drugih, da se držijo danih obljub, od katerih si nekoliko odvisna. Če se še ne
ukvarjaš s športom, boš začutila, da bi morala adrenalin sprostiti na takšen način.
Če pa si bolj zapečkarske narave, se v nedeljo potopi v meditacijo, ki ti prinaša zanimive in bogate odgovore na vprašanja, ki tičijo globoko v podzavesti.

Horoskop: TA astro znamenja se NE poročijo LE ENKRAT (preveri, če si med njimi)

STRELEC

Na področju čustev boš v začetku tedna na testiranju, pripravi se tudi na
nepričakovane korake, ki te lahko prijetno zmedejo. Vrtela se boš v krogu in
razmišljala, kdo je tisti, ki mu sploh lahko še zaupaš. Tudi konec tedna ne bo nič
lažje, saj te bo doletelo zoprno povezovanje s preteklostjo. Spomini in stara čustva se prebujajo, vendar se jim skušaj z vklopljenim razumom iznajdljivo, kot znaš le ti, izogniti.

KOZOROG

Glavni poudarek boš v tednu namenila kariernim odločitvam. Izražanje jeze ter prebujanje starih zamer tokrat ne bo najboljša rešitev. Počakaj na boljše priložnosti, saj se določenih zadev ne da več popraviti. Čas je, da predelaš vse stare teme, da boš lahko ujela svežo energijo. Vse se bo v nedeljo vrtelo okrog doživljanja medsebojnih odnosov, ki bodo ves čas nihali.

VODNAR

Odprta in radovedna boš želela v čim krajšem času opraviti čim več, ravno zato bi morala biti bolj pazljiva na cesti in pri težjih opravilih. Koristna izbira v smeri bolj stabilnega čustvenega delovanja bo zamisel, ki jo boš načrtovala, da bi odnos popestrila. Venera ti bo pomagala, da se boš bolj intenzivno poglobila v dano situacijo ter začela zaupati situaciji in jo analizirali. Največ pozornosti boš v nedeljo posvečala prijateljskim odnosom.

RIBI

Prav je, da si premišljena, vendar kljub temu sredi tedna, ko luna prehaja v
znamenje škorpijona, pohiti, da te nekdo ne prehiti. Nekaj se vrti nepričakovano
zato ne računaj na dodatne priložnosti, odločiti se bo treba hitro. Razveselilo te
bo, ko boš v petek končno stabilizirala finančno stanje in si pridobila nekaj prednosti. V nedeljo se nikar ne skrivaj v ozadju, saj bi te lahko v pomembnem trenutku spregledali.

Tekst: Horoskop.si

 

Preberite več na Sensa.si

Fotografije: Profimedia

Novo na Metroplay: Žiga X Gombač: "Mene tek pomirja, daje mi dodatne zorne kote razmišljanja"