Cosmopolitan, September 2022

naslovnica-09
25. 8. 2022

Tole je o naši novi številki v uvodniku zapisala vodja projektov in pomočnica urednice Neja:

Nekaterih navad pač ne prerastemo in še danes se mi (čeprav s težkim srcem priznam, da od tega obdobja mineva že desetletje) naježi koža, ko pomislim na september. v mojem telesu se sproži glasen požarni alarm, ki mi obudi spomin na prebijanje skozi debele učbenike in prenašanje zoprnih prfoksov. Pravzaprav vsem nam, ki s prvim jesenskim mesecem nismo na ti, ne gre zameriti, saj september v večini življenjskih obdobij predstavlja začetek nečesa novega in neznanega. Še danes se spomnim črvičenja v trebuhu, ko mi je mami okoli vratu zavezala rumeno rutko, in krsta fazanov!

Danes mi september predstavlja čas nizkega starta po poletnih dopustih (in na trenutke blagodejnega zatišja v službi), ko znova stečem stoterim projektom naproti – tokrat med drugim drugim tudi organizaciji Cosmo konference, ki jo samo zate pripravljamo v oktobru. Okej, ne bom pretiravala – ni tako hudo. Kopica preglavic, ki pridejo vzporedno z alternativno različico novega leta, ni nujno nadležna. Ravno nasprotno!

Ker smo pri Cosmu marljive kakor mravljice, smo pripravile najbolj wellness številko tega leta, s katero si boš olajšala skok v nove začetke in se pocrkljala do onemoglosti. Poiskale smo namreč uporabne (in ja, tudi učinkovite) izgovore, da si brez slabe vesti privoščiš spa razvajanje in pravljični lepotni spanec, na strani 78 pa še zdravilo za tvoj ‘požarni alarm.’

Naj bo september po tvojem okusu!

Xoxo,

Neja Drozg