Dejansko uporaben VODNIK, če želiš več izvedeti o KRISTALIH 🔮 (+kako ti 100% lahko pomagajo)

30. 9. 2022
Dejansko uporaben VODNIK, če želiš več izvedeti o KRISTALIH 🔮 (+kako ti 100% lahko pomagajo) (foto: Profimedia)
Profimedia

Ja, lepo so videti na tvoji nočni omarici - ampak, kako ti lahko v resnici pomagajo? Izvoli vse, kar moraš vedeti! 

Šungit

Poznan je tudi kot 'kamen življenja' in je obvezen, če želiš svoje 'telo-elo-elo' očistiti elektromagnetnih valovanj. Mimogrede, ta črni kamen je prav tako skrivnosten, kot si ti, saj kristalni teoretiki pravijo, da naj bi na Zemljo prišel kot meteorit pred približno dvema milijardama let. Prav tako ti bo pomagal pri osebnih preobrazbah, ozdravil bo tvoje misli in ti pomagal postati najboljša verzija sebe.

Kaj z njim?

Zavaruj se pred negativnimi vibracijami in v svojo bližino postavi šungit. Naj bo to doma, v pisarni, v avtomobilu ... kjerkoli ga pač potrebuješ.

Roževec

Si pripravljena, da spoznaš svojega sanjskega partnerja (ali partnerico) in z njim (ali njo) preživiš sanjski prvi zmenek? Tale rožnati kamer vibrira na ravni brezpogojne ljubezni ter v tvoje življenje prinaša harmonijo, kar pomeni, da je tvoj gospod sanjski (ali gospa popolna) na poti. Pomagal ti bo, da boš v ljudeh videla le najboljše (ja, vključno s sabo), krepil pa bo tudi tvoje vezi z družino in prijatelji.

Kaj z njim?

Roževec postavi na svojo nočno omarico in si vsako jutri ponovi: "Moja energija je čarobna in z lahkoto v svoje življenje privlačim blaginjo ljubezni."

Citrin

Tale sončni kristal je prav tako svetleč in rumen kot orientalska tržnica zlata. Če bi ta kristal bil oseba, bi bil zagotovo tvoja najboljša prijateljica, ob kateri se počutiš, da je vse, kar si zadaš, mogoče. To je kristal brezpogojne samozavesti, ki te bo vedno in ob vsakem trenutku spomnil, da si neustavljiva kraljica, ki si zasluži vse spoštovanje, vso srečo in uspeh, ki ga življenje ponuja. Citrin bo v tvoje življenje prinesel blaginjo, ščitil bo tvojo avro in te spodbujal, da poveš točno to, kar si misliš - ker, punca, tvoj glas je tu zato, da je slišan.

Kaj z njim?

Prstan s citrinom nosi na levi roki in ob pogledu nanj sama sebe spomni, da je vse, kar se ti zgodi v življenju, popolnoma okej.

Selenit

S tem kamnom očisti prostor, svoje srce in kristale, saj je selenit zaradi svojih čudežnih moči očiščenja avre in uravnavanja čustev poznan tudi kot 'tekoča svetloba'. Punca, s tem kamnom bo tvoja duša čista kot okna na vsemogočni stolpnici Burdž Kalifa, prav tako pa ga v roke vzemi takrat, ko želiš poudariti moč svojih manifestacij.

Kaj z njim?

Selenit postavi ob kup praznih papirjev in na vrh napiši: "Jaz sem ... " Predstavljaj si najboljšo različico sebe in na papir napiši čim bolj natančne opise tega, kar si želiš. Začni se obnašati kot punca, ki si si jo zamislila v glavi (aka najboljša različica sebe) in opazuj, kako tvoje manifestacije postajajo resničnost.

Ametist

Ametist je tisti kamen, ki ga boš želela vzeti v roke takrat, ko se ti bodo v misli naslikali najhujši možni scenariji. Ja, govorimo o tistih trenutkih, ko boš (že stotič) razmišljala o tem, kaj bi morala reči v tistem res neprijetnem trenutku, ali neustavljivo preverjala, kdo je všečkal zadnjo fotografijo tvojega bivšega. Tale vijoličasti kristal bo v tebi na novo vzpostavil ravnovesje in sprostil ves čustveni stres, ki ga doživljaš, tvojo avro bo očistil negativizma in ti pomagal, da se vrneš v svoje, tisto pravo, dobro počutje.

Kaj z njim?

V vsako roko vzemi po en kristal ametista in si predstavljaj, kako se okrog tebe ustvarja zaščitna pregrada. Trikrat globoko vdihni in si v mislih ponavljal: "Dogajajo se mi samo lepe stvari."

Malahit

Si pripravljena, da narediš tisti 'usodni' poslovni korak, o katerem razmišljaš že dlje časa? Če potrebuješ samo nekaj dodatnega poguma, ti ga bo ta zeleni kristal zagotovo vlil in te hkrati spodbudil, da sprejmeš tveganje. Je obvezno nepogrešljiv za vse tiste trenutke, ko želiš osebnostno odrasti, saj bo odprl tvoje srce in zagnal vse kreativne sokove v tvojem telesu. Spodbudil bo občutek samozavesti in te hkrati (učinkovito) obvaroval pred slabimi vibracijami.

Kaj z njim?

Malahit postavi ob svoj prenosni računalnik. Naj ti pomaga natipkati elektronska sporočila, ki že na daleč sporočajo, da se ne bojiš novih neviht, da ti SI nevihta.

Zakaj so nekateri ljudje tako neverjeeeetno počasni? Ker so rojeni v enem od TEH astro znamenj!

Kamena strela

Tale kristal ti bo ponudil *gromozansko* dozo energije, poleg tega pa bo okrepil moč vseh drugih kristalov v njegovi bližini. Si želiš ljubezni? Tvoj najpomembnejši ljubezenski recept se skriva v mega kombinaciji kamene strele in roževca. Želiš dodatno dozo samozavesti? Kameno strelo poparčkaj z malahitom. Prav tako pa ti zna priti prav med meditacijo, saj ti bo pomagal očistiti tvoje misli in odstraniti vse čustvene prepreke, ki si si jih morda ustvarila v glavi.

Kaj z njo?

Privošči si kopel, ki bo očistila tvojo avro. Kristal postavi poleg svoje kadi, prižgi nekaj aromatičnih sveč in v vodo dodaj nekaj himalajske soli in eteričnega olja. Zdaj globoko vdihni in si reci: "V tem trenutku iz sebe spuščam vse, česar ne potrebujem več in v svoje misli sprejemam nove stvari, ki mi bodo pomagale uresničiti svoje cilje."

Lapis Lazuli

Tale modri kamenček ti bo pomagal spregovoriti samo čisto resnico, in to na čisto tvoj način (kar po domače pomeni, da se boš izražala točno tako, kot bi se, če bi te poslušali samo tvoji plišasti medvedki). Lapis Lazuli ti bo prav tako pomagal, da se znebiš vse svoje čustvene prtljage in travm preteklih ljubezenskih razmerij, saj ti bo ponudil modrost in sposobnost, da boš vsako situacijo znala pogledali iz drugega zornega kota.

Kaj z njim?

Se ne počutiš ravno najbolje? Svoj lapis lazuli si zjutraj daj v žep hlač ali jakne, čez dan pa si večkrat ponovi: "Nisem to, kar se mi je zgodilo v preteklosti, ampak sem to, kar sama želim postati."

Amazonit

Tale kristal bo pomiril tvoje misli, telo in dušo, saj boš v njem našla enake odtenke kot v modrinah Perzijskega zaliva. Zaradi spodobnosti zmanjševanja stresa ga pogosto imenujejo tudi 'kristal sreče in upanja', saj odstranjuje tvoje notranje omejitve in dovoli pozitivnim stvarem, da vstopijo v tvoje življenje. Pomagal ti bo tudi okrepiti tvoje komunikacijske vrline in ti pomagal, da vse svoje aktualne konflikte razrešijo popolnoma brez drame.

Kaj z njim?

Amazonit si kupi v obliki obeska za verižico in si ga vsako jutro nadeni z miselnostjo, da boš ves dan z njim privlačila le pozitivno energijo.

Imaš občutek, da ti ljudje ZAVIDAJO? V tem članku razkrivamo, ali ti RES (zelo zanesljivo)

Fotografije: Profimedia

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ