"V karanteni varam svojega moža ... medtem ko je on doma" (resnična izpoved)

"Še preden si začnete misliti, kakšna pošast sem, morate vedeti tole ..."

"V karanteni varam svojega moža ... medtem ko je on doma" (resnična izpoved) (foto: Profimedia) Profimedia
13. 1. 2022

Z možem sva poročena 12 let in on je absolutno ljubezen mojega življenja. Ko ljudje spoznajo mene, me imajo radi. Ampak ko spoznajo njega, pa ga obožujejo. Skupaj imava hčerko in do pred približno tremi leti sem bila prepričana, da živim življenje, ki sem si ga zmeraj želela.

A vendar sem v zadnjem času začela čutiti drugačno seksualno poželenje. Ne vem, če so za to krivi ravno porniči, a nekaj specifičnih posnetkov je v meni vzbudilo neko novo željo po moških "prijemih" – saj veste, na tak bolj umazan način.

Včasih se ne želiš ljubiti. Želiš si, da te dobro pof**a.

Nekje pred tremi leti sem ta spoznanja priznala svojemu možu in čeprav je bil sprva nekoliko presenečen, je bil pripravljen poskusiti. In to sva tudi storila.

A vsakemu moškemu je lahko težko – še posebej nekomu, s katerim sva že sicer redno seksala enkrat do dvakrat tedensko – se kar naenkrat naučiti, kako me pof**ati na način, kot si želim. Je ljubeč, prijeten in tako pozoren.

Matere svojega otroka ni želel šeškati in daviti, kot sem od njega želela.

In čeprav mi ni bilo prav, sem razumela: resnično ni pravično od njega pričakovati, da se spremeni zgolj zato, ker so se moje seksualne potrebe razvile.

No, priznati moram, da se je odpreti dolgoletnemu partnerju glede svojih seksualnih fantazij vsekakor boleča izkušnja – še posebej, če se ne konča dobro. Zato sem te misli ohranila le v svoji glavi in mu jih več nikoli nisem omenila. Še vedno seksava enkrat, včasih tudi dvakrat tedensko.

Nato pa sem se nekje leto nazaj odločila naložiti aplikacijo Ashley Madison, ki združuje ljudi, ki iščejo afero. Rada bi vam rekla, da me je tisto noč resnično nekaj prisililo v to, ampak razlog je bil preprosto, da sem končno zbrala dovolj poguma.

In – o, moj bog – bila sem popolnoma navdušena. V šestih tednih sem se pogovarjala dobesedno z več kot 100 različnimi snubci.

Po nekje prvem mesecu sem bila seznam vendarle zmožna zoožati na top 10 glede na fizično privlačnost, doslednost, cilje pri aferi in podobno. Z njimi sem se dobivala na kavi, zajtrku, v parku, kjerkoli je bilo možno. Nato pa se je moja prva resna afera zgodila v neki hotelski sobi.

Od takrat naprej sem le še spoznavala več vročih moških. Če sem od nekoga hotela, da me pof**a kot pocestnico, sem to lahko tudi storila. Če sem želela iti v seks klub, sem lahko.

Nato pa sva pristala v karanteni.

Navadila sem se na to, da sem se z moškimi dobivala, kadarkoli se mi je zahotelo. A odkar smo razglasili globalno pandemijo, sem morala svoje spolne potrebe preseliti v virtualni svet: telefonski seks, viseo seks, seks preko sporočil, razni posnetki ... včasih to počnem celo med tem, ko je moj mož še vedno v hiši.

Tekom dneva se preko raznih zasebnih aplikacij, kot je na primer WhatsApp, pogovarjam z vsaj 3–5 moškimi. Z njimi se redno dogovarjam za telefonske pogovore ali skupno samozadovoljevanje, pogosto tudi preko FaceTima. Ko je to vse, kar lahko zaradi karantene počneš ... je lahko zelo zabavno.

Poleg tega pa je še toliko bolj seksi, ker vem, da je moj mož v bližini in bi me lahko kadarkoli zasačil. Biti ves čas doma vsekakor pomeni večji izziv, a zaradi tega je lahko afera samo še bolj seksi.

Lahko bi rekla celo, da je zaradi tega moje seksualno življenje z možem boljše. Sem samozavestnejša, srečnejša, potešena, kar se po mojem mnenju odraža tudi v najinem seksu.

Seveda tudi jaz, kot vsi drugi, komaj čakam, da se ta karantena končno konča. Zgolj pogovarjanje s temi moškimi se preprosto ne more primerjati s fizičnim stikom. In tega sem tako zelo potrebna.

Zato bom, ko bo vsega tega konec in bom lahko spet hodila na zmenke z drugimi moškimi, s tem vsekakor nadaljevala. A še preden si začnete misliti, kakšna pošast sem, morate vedeti tole: med tveganjem, da bom do konca življenja neizpopolnjena na eni strani, in seksom izven zakona na drugi sem se odločila za slednjo opcijo. In zaradi tega se ne mislim počutiti krive.

Pri mojih aferah gre zame in samo zame – one nimajo nič opraviti z mojim možem.

Njega ljubim, a morda je nerealistično od njega pričakovati, da je popolnoma vse, kar potrebujem v življenju: na čustvenem, fizičnem, mentalnem in ostalih področjih. Potrebovala sem nekaj več in točno vem, kako to dobiti – zato bom to tudi počela.

Vir: Cosmopolitan.com

Preberi še: Če sta skupaj že ceeelo večnost, seksajta TAKO in vajino poželenje bo spet na vrhuncu! ali pa V tej STAROSTI ženske doživljamo najbolj intenzivne orgazme (pravijo strokovnjaki!)

Priporočamo tudi: "Zaradi koronavirusa sem se zaljubil v dekle, ki živi 6500 km stran, in zdaj ..." (resnična zgodba)