Te rad zadovolji s PRSTI? Če bo upošteval TOLE, boš želela ŠE (in še in še!)

Fantje, posluh! Tole je za vas obvezno branje. 😉

Te rad zadovolji s PRSTI? Če bo upošteval TOLE, boš želela ŠE (in še in še!) (foto: Unsplash/Malvestida Magazine) Unsplash/Malvestida Magazine
19. 3. 2020

Mnogo ljudi "akcijo s prsti" pripisuje najstniškim letom, zato za njo ni prostora v seksualnih življenjih odrasli ljudi. Vendar se zelooo motijo!

Če jo izvajamo pravilno, nam lahko igranje s prsti tam spodaj nudi neizmeren užitek. Tovrstna stimulacija je tudi zelo pomembna za ženski užitek in doseganje orgazma (moški, ki dobro veste, kaj počnete, se boste še kako strinjali, ženske pa tako ali tako 😉).

Namreč kar 80 % oseb z vagino ne more doživeti orgazma samo s penetracijo, zato potrebuje tudi stimulacijo klitorisa. In tukaj nastopijo prsti!

Vsakdo, ki ima spolne odnose z osebami z vagino, se mora na to spoznati. Še preden se natančneje poglobimo v samo dejanje, je tukaj nekaj napotkov strokovnjakov.

Kot je Cosmu zaupal dr. Eskander, lahko z lepo urejenimi nohti "znižamo tveganje za razne okužbe. Pomembno je biti previden in ne grob, saj lahko to privede do poškodbe vagine in potencialno poveča tveganje za okužbo s spolno prenosljivimi boleznimi, še posebej če pride do izmenjave telesnih tekočin."

Ko govorimo o enakomerni, ritmični in običajno subtilni stimulaciji, ki je potrebna za užitek, so prsti številka ena!

Naši prsti so spretni, a močni. Vsaka mehka, nežna blazinica je zelo občutljiva in dovzetna, kar omogoča, da se odzove na partnerjeve namige, spreminja ritem in se prav profesionalno loti obdelave sramnih ustnic, klitorisa, vagine in vseh drugih občutljivih mest v bližini.

Roka je nedvomno čudovit seksualni pripomoček, a vendar moraš še zmeraj vedeti, kako ga pravilno uporabiti.

Moški (in vse ostale osebe, ki se rade poigrate s "tamalo" 😉), zdaj nastopite vi!

Preden začneš z vsem skupaj, je dobro, da veš, kakšne so njene želje (to lahko sicer vedno znova preveriš tekom zadovoljevanja). Vsaka vagina je drugačna, kot je drugačna tudi njena lastnica. Seks je spretnost in del te spretnosti vključuje učenje o tem, kaj partnerju odgovarja in kaj ne. Zato:

1. Dobro spoznaj vagino

Kot najverjetneje že veš, je klitoris središče seksualnega užitka žensk in ostalih oseb z vaginami. Ima namreč okoli 8.000 živčnih končičev in čeprav je navzven videti majhen, se v resnici podaljša globoko v medenični predel in v območje vagine.

A vendar, ker klitoris dobiva toliko pozornosti, pogosto pozabimo na vsa druga sosednja območja tam spodaj. In to je problem. Zato je najpomembneje, da za začetek spoznaš celotno anatomijo. Vulvo sestavljajo venerin hribček, zunanje sramne ustnice, notranje sramne ustnice, klitoris, vaginalna odprtina in presredek. Vsa ta območja so občutljiva in dovzetna za dotik. Zato na začetku za trenutek pozabi na klitoris in začni od zunaj.

2. Uporabi lubrikant

Bolj ko je vagina gladka in spolzka, daljša, bolj vroča in zadovoljiva je lahko akcija s prsti. Zakaj bi tvegala suho nožnico tekom stimulacije, če pa lahko že od začetka poskrbita za zadostno navlaženost?

Preberi še: EDINI položaj, ki žensko pripelje do orgazma v TREH MINUTAH!

3. Začni počasi

Vagine imajo rade stimulacijo, ki je čutna in počasna. Se še spomniš prve točke, kjer smo pisali o tem, da je dobro klitoris pustiti za nekoliko kasneje?

Svojo igro s prsti začni počasi, nežno in postopoma povečuj hitrost in intenziteto, medtem ko se pomikaš k bolj občutljivim območjem. Na tak način namreč spodbujaš krvni obtok v spolni ud, kar poveča vzburjenost in dovzetnost za intenzivno stimulacijo.

4. Začni od zunaj navznoter

Naj bo klitoris zadnja stopnja. Začni pri stegnih in se pomikaj vedno višje in vedno bolj navznoter. Ko opaziš, da ji postaja všeč, nadaljuj na naslednjo točko.

Dotik naj bo nežen, dovoli si jo dražiti. Igraj se s prsti ter preizkušaj različne smeri in vzorce, pri tem pa seveda upoštevaj njene besede in želje.

Te morda zanima tudi: TO je URADNO najboljši seks položaj, ki do orgazma pripelje VSAKO žensko!

5. Stimulacija naj bo enakomerna in ritmična

Ko zaznamo, da je partnerju všeč to, kar počnemo, tudi sami postanemo vzburjeni. Zaradi njihovega odziva se nehote zgodi, da nekaj spremenimo, prilagodimo ritem v upanju, da jim bo še bolj všeč.

Tega raje ne počni. Če vidiš, da partnerju ugaja to, kar počneš, kar nadaljuj. Nenehna in ritmična stimulacija je ključ uspešne akcije s prsti. Nadaljuj tako dolgo, dokler ti ne da jasno vedeti, da želi več.

6. Penetriraj samo, če si to želi

Preden se odločiš za naslednji korak, preveri, če si tega resnično želi. Enkrat, ko porineš vanjo prst ali dva, imaš na voljo kar nekaj opcij, ki jih lahko preizkusiš.

Nekateri ljudje imajo radi krožne gibe, drugi obožujejo preprosto globoko stimulacijo točke G. Pri tem lahko uporabiš celo dlan, s katero masiraš klitoris, medtem ko porivaš prst(e) noter in ven.

Priporočamo še: TAKO dolgo ženske v resnici rabimo, da doživimo ORGAZEM (moški, pozor! 😉)

7. Veliki finale

Ko se bo bližala orgazmu, bo njeno dihanje vedno hitrejše, telo bo postalo napeto, stokanje pa glasnejše (ali pa bolj nežno, odvisno od osebe).

Tvoja naloga je, da vzdržuješ fokus. Na tej točki lahko stimulacija postane nekoliko bolj groba in intenzivna, zato s partnerjem komunicirajta. Včasih je za vrhunec potrebno le, da celotnemu dogajanju dodaš nekaj malega, kot je na primer strastno poljubljanje, globok pogled v njene oči ali pa nežno božanje po vratu.

Sliši se precej vroče, kajne? In tudi je!

Dragi moški (in vsi ostali, ki se radi poigrate s "tamalo" 😉), vi ste tisti, ki imajo moč, da se to zgodi. Ta moč se skriva v vaših prstih, blazinicah prstov, dlaneh ter vaših mogočnih, čutnih in noro privlačnih rokah!

Preberi še: "Po seksu me boli in peče vagina, ali česa ne delam prav?"

Priporočamo tudi: KORONASUTRA: TOP položaji za VROČ SEKS brez slabe vesti