Top, ki ga poznamo iz 2000-ih, bo letošnje poletje zamenjal priljubljeno majico z naramnicami

23. 6. 2024
Top, ki ga poznamo iz 2000-ih, bo letošnje poletje zamenjal priljubljeno majico z naramnicami (foto: Profimedia)
Profimedia

Camille Charrière in Sydney Sweeney sta trend že vzljubili, to poletje pa bomo top, ki ga lahko zavežemo z našo najljubšo svileno ruto, videli povsod.

Trikotni top, ki ga lahko ustvarimo tudi z ruto in je bil pravi trend v devetdesetih letih prejšnjega stoletja in kasneje 2000-ih, je to poletje ponovno v središču pozornosti. Svilene rute, ki smo jih pred kratkim zavezovali v lase, se zdaj nosijo kot zgornji del. Ta lahkoten in enostaven kos je kot nalašč za kombiniranje s krilom, kavbojkami ali klasičnimi hlačami v naših poletnih videzih.

Z modnih pist

Miu Miu, ki postavlja trende že vrsto sezon zaporedoma, je na svoji reviji za pomlad-poletje 2024 predstavil trikotni zgornji del v različnih barvah. V bež, rjavi, črni ali rumeni barvi se je top nosil v enobarvnih silhuetah, v kombinaciji s krilom, dopolnjeval pa se je s svetlim spodnjim delom  in ravnimi sandali.

Kako zvezdnice nosijo rute, zavezane v trikotni top?

V 2000-ih je Beyoncé na koncertu skupine Destiny's Child nosila rdeč top s paisley vzorcem, ki jo je kombinirala z nizkimi kavbojkami z vezeninami in barvnimi kamenčki. Pred kratkim sta ga Sara Sampaio in Sydney Sweeney prav tako kombinirali s kavbojkami, Caroline Daur pa s klasičnimi hlačami v istem odtenku. Camille Charrière se je medtem odločila za drzen videz, ko je top kombinirala s kapri hlačami in natikači Pescura.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sampaio (@sarasampaio)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @camillecharriere

Vir: Elle.si

Preberi še: