7 uličnih trendov, ki bodo kmalu preplavili Instagram (bodi PRVA)

Amm, številka 3 - zakaj tega še ni v naši omari?!

7 uličnih trendov, ki bodo kmalu preplavili Instagram (bodi PRVA) (foto: Profimedia) Profimedia
6. 2. 2020

Kljub temu, da se približujejo tedni mode po glavnih modnih prestolnicah (in da se veselimo trendov za prihodnjo sezono), pa smo z glavo pri pomladi in temu, kaj bomo nosile.

Ulična moda je odlična kombinacija modnih tednov in njihovih obiskovalcev.

street fashion GIF by Mercedes-Benz Fashion Week Berlin

Jasno je, da modne smernice že dolgo ne prihajajo le z modnih brvi, ampak jih močno oblikujejo modni poznavalci, ki najbolj vroče dogajanje spremljajo iz prvih vrst in tudi tisti, ki svoj stil nadgrajujejo recimo s pomočjo Instagrama. Poglej, katerih sedem uličnih trendov je najbolj navdušilo Cosmo uredništvo!

1) MINIMALIZEM

Nevtralne barve in minimalizem ne gresta nikamor, zato se splača investirati v kose v rjavih tonih, ki bodo trajali več sezon, hkrati pa jih boš lažje kombinirala z vsemi najbolj trendi barvami in vzorci. 

👉 Modna javnost bo letos zaljubljena v ENO barvo, in to je ...

2) DODATKI V LASEH

Modne poznavalke, ki nas navdušujejo na ulicah so si enotne - prikupni dodatki kot so scrunchie elastike in obroči za lase ... ostajajo! Če si si naredila veliko zalogo pisanih elastik, boš to pomlad glavna zvezda.

👉 Ne veš, kako nositi OBROČ za lase? TO je TRIK modnih poznavalk (s katerim boš videti popolno)

3) USNJE

Če boš izbrala pravo ali umetno usnje, ali pa imaš kakšen kos v svoji omari že zaradi lanskih trendov - v vsakem primeru boš navdušila! Za razliko od preteklih sezon pa so trenutno IN usnjeni kosi v različnih barvah, ne več samo v črni in bež.

👉 MODNI svet napoveduje: TO bo TOP obleka leta 2020 (na Asosu stane samo 30€!)

4) ŽIVOBARVNI DODATKI

Poleg dodatkov v laseh bodo to pomlad v ospredju tudi torbice. Naj bo majhna ali velika, v trendu bodo živahne barve, ki bodo zagotovo popestrile tvoj stajling. Še posebej, če je tvoja najljubša barva sicer črna. 😉

5) HLAČNI KOSTIM IN VISOKI ŠKORNJI

Obožuješ visoke škornje? Sedaj jih boš oboževala še bolj! To sezono jih bomo namreč po navdihu Skandinavk nosile kar skupaj s hlačnimi kostimi. 

👉 Poglej ŠKORNJE iz Zare, ki ta hip veljajo za najbolj VROČ KOS

6) KRZNENI ROKAVI

Krznene kapuce so preteklost ... Cosmo uredništvo so navdušili puhasti rokavi in ovratniki! Kljub temu, da to ni nobena modna novost, pa bodo to sezono ulice preplavili v živih barvah in na še bolj živih plaščih.

7) MODNA TRENIRKA

Da trenirka že dolgo ni več rezervirana za šport, vemo. Z dvema ključnima detajloma pa trenirka postane tudi najbolj priljubljena kombinacija modnih poznavalk. Ena: trenirka se mora ujemati in dve: plastiti jo moraš z elegantnejšim plaščem in modnimi dodatki.

👉 Pokažemo ti še več trikov za TOP izbiro trenirk

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Navdih z Instagrama: Vsi odtenki Eve Boruta
Priporočamo tudi: Adijo, klasičen zlat nakit! To POMLAD bomo nosile ...