Naša stilistka razkriva: Če boš trenirko stilirala TAKO, se z njo lahko odpraviš KAMORKOLI

Udobje s stilom, Cosmo potrjuje! 👌

Naša stilistka razkriva: Če boš trenirko stilirala TAKO, se z njo lahko odpraviš KAMORKOLI (foto: Profimedia) Profimedia
29. 10. 2020

Trenirke že dolgo niso več rezerviranje zgolj za treniranje … Me jih največkrat nosimo kar doma, na kavču, včasih tudi za v pisarno in za skok v trgovino. 😂  Od stilistk pa smo se naučile, kako kombinirati ta udoben par hlač in kakšne sploh izbrati, da bomo tako modne, kot naše najljubše zvezdnice!

Pridih 90-ih let

Se spomniš šumečih trenirk, ki smo jih nosile (no, ali naši starši) v 90. letih? Šuškave trenirke, še en izmed ‘starih’ trendov, ki se je vrnil.

Poglej, kako dobro je videti v kombinaciji z baretko:

Izrazi ljubezen do svoje najljubše znamke

Če si ljubiteljica monogram trenda (beri: kosov posutih z logotipom znamke), izberi tudi trenirko v tem stilu. Lahko je le en logotip, lahko jih je tisoč – v vsakem primeru ne boš zgrešila.

Poglej to odbito kombinacijo:

Monokromatsko

Če boš kombinirala enak zgornji in spodnji del trenirke garantiramo, da bodo le redki ugotovili, kaj zares nosiš. Nihče v službi pa ti ne bo upal očitati videza, ker bodo ugotovili, kako dobro lahko izgledaš tudi v udobni trenirki.

Tako je trenirko nosila Ciara:

Hočemo biti kot Rihanna

Štekamo – trenirka je ‘in’, zvezdnice pa točno vedo, kako jo nositi. Ampak med vsemi je naša absolutna zmagovalka Rihanna. Si upaš plišasto trenirko kombinirati z visokimi petami?

Po karanteni v službo pridemo takole:

Pripravila: N.M.

Fotografije: Instagram, Profimedia

Preberi še: Našli smo fotografijo Rihanne pred SLAVO in denarjem (videti je precej drugače)
Priporočamo tudi: MODA IZ 90. LET: 5 modnih kosov, ki so bili priljubljeni in se vračajo (+ nasveti, kako jih lahko kombiniraš DANES)