Lorella Flego na 43. festivalu Melodije morja in sonca oblekla kar 4 različne obleke (FOTO)

8. 7. 2024

Vaaaauuuuu! 😍

V portoroškem Avditoriju je potekal 43. festival Melodije morja in sonca. Zmagovalno skladbo festivala so izbrali gledalci in poslušalci s telefonskim glasovanjem, občinstvo v Avditoriju, radijske postaje in strokovna žirija. Izbirali so med 14 skladbami. Na koncu je zmagal Žan Videc s pesmijo Neznano

Večer je povezoval ustaljeni voditeljski par Lorella Flego in Mario Galunič. Kot sta že obljubila minuli mesec, sta se letos bolj posvetila izvajalcem, zato sta po njihovih nastopih z njimi poklepetala. Želela sta si namreč, da bi ju tudi tako gledalci in poslušalci bolje spoznali. Še posebej pa je presenetila Lorella, ki je za festival oblekla kar štiri različne obleke. Katera ti je najbolj všeč?

Mediaspeed/Borut Cvetko

Lorella je na svojem osebnem blogu o izbiri oblek zapisala: "Tudi letos sem izbrala kreacije iz ateljeja Qualcosa di Blu v Trstu. Veselje ob izbiranju kreacij je zame vedno posebno doživetje, saj njihovi unikatni kosi vedno poudarijo eleganco in prinašajo pridih glamurja na oder. Vsaka obleka iz njihovega ateljeja je posebej oblikovana in skrbno izbrana, da bi se v njej počutila kar se da posebno in samozavestno. Festival Melodije morja in sonca ni le dogodek, temveč pravo doživetje, kjer se prepletajo glasba, prijateljstvo in nepozabni trenutki."

Mediaspeed/Borut Cvetko
Mediaspeed
Mediaspeed/Borut Cvetko

Preberi še: