Po prvenstvu je čas za skupno preživljanje časa: Poglej, kaj počneta Jan Oblak in njegova izbranka (FOTO)

8. 7. 2024
Po prvenstvu je čas za skupno preživljanje časa: Poglej, kaj počneta Jan Oblak in njegova izbranka (FOTO) (foto: Instagram/Olga Danilović)
Instagram/Olga Danilović

Objavila je njuno skupno fotografijo, ki je zares prikupna.

Ni skrivnost, da je izbranka našega reprezentančnega golmana Jana Oblaka znana srbska tenisačica Olga Danilović. Lani poleti jo je Oblak prvič objavil na družbenem omrežju Instagram in vse od takrat nas razvajata z utrinki njunih življenj. Jan ima 30 let, Olga pa 22 let, kar pomeni, da sta narazen kar 8 let, a kot kaže jima tolikšna starostna razlika ustreza.

Instagram/Olga Danilović

Olga je za Jana zagreto navijala tudi na letošnjem evropskem prvenstvu, s katerega pa so bili naši fantje izločeni v osmini finala. V tekmi s Portugalsko je Jan še posebej blestel, ubranil pa je tudi Ronaldovo enajstmetrovko. To je bila poteza, ki je povsem navdušila slovenske navijače in v oči privabila solze sreče. Za slovensko reprezentanco je prvenstva tako konec in naši fantje si lahko privoščijo težko prisluženi dopust. Na oddih sta se odpravila tudi Jan in Olga, ki se trenutno mudita nekje na obali.

Olga je namreč na svojem profilu na družbenem omrežju Instagram objavila njuno skupno fotografijo, na kateri se ona veselo smeji v kamero, on pa ji je na čelo pritisnil poljub. V ozadju lahko vidimo morje, tako da lahko sklepamo, da se je srečni par odpravil na morski oddih. Fotografijo je komentiral tudi Jan, ki je pod njo preprosto zapisal: "❤️❤️❤️."

Fotografijo si poglej tukaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olga Danilovic (@danilovicolga)

Olga je tudi sama nadarjena športnica. Je uspešna profesionalna teniška igralka, ki trenutno na lestvici WTA zaseda 116. mesto. V svoji karieri še ni osvojila katerega izmed štirih največjih teniških turnirjev na svetu, a zato ima še čas. Za sabo ima zares uspešno kariero in prepričane smo, da imata z Janom veliko skupnega. ❤️

Ne spreglej: