TA kozmetični izdelek za 9,99 evra uporabljajo čisto vse članice kraljeve družine (dobiš ga v vsaki naši drogeriji)

NE boš verjela, brez česa ne mora živeti Kate Middleton!

TA kozmetični izdelek za 9,99 evra uporabljajo čisto vse članice kraljeve družine (dobiš ga v vsaki naši drogeriji) (foto: Profimedia) Profimedia
26. 2. 2023

Ponosni smo na našo obsedenost s kraljevskimi člani, še posebej, ko gre za njihove lepotne rutine. Te po navadi razkrije osebje, ki skrbi za make-up ženskih članic.

Velikokrat pa tudi preučimo subtilne, a osupljive frizure deklet. Svetli poudarki na laseh Kate Middleton in njena frizura v stilu Rachel iz serije Prijatelji ... Sijajni kodri Meghan Markle in njen nekraljevski stranski poni. Živimo za njihove enake, a drugačne pričeske ...

Kako hudiča Meghan Markle AFRO frizuro zravna tako, da je ne uniči niti dež? TAKO!

Toda tisto, kar nas najbolj zanima, je, kaj se odločijo nositi vsak dan, ko imajo na izbiro vse lepotne izdelke na svetu. Nekaj ​​Meghaninih najljubših lepotnih izdelkov poznamo po klepetu z Lydijo Sellers, umetnico ličenja, ki je bila dve leti odgovorna za njeno ličenje, preden se je Meghan preselila v Združeno kraljestvo, da bi bila s princem Harryjem.

Vemo tudi, da so neverjetni lasje Kate Middleton posledica pripomočka za lase, ki stane samo 10 funtov.

No, obstaja pa en kos ličil, ki se ni začel pri modernih članih kraljeve družine, ampak pri sami kraljici. Kraljica Elizabeta (ki je znana po tem, da ne mara svetlega laka za nohte) je leta 1989 od svojega frizerja zahtevala stekleničko laka za nohte Essie Ballet Slipper v vrednosti 9,99 evra, poroča revija Glamour.

Kate Middleton je na svoj poročni dan nosila zelo podoben odtenek Essie (Allure), princesa Beatrice pa naj bi za svoj veliki dan nosila enako bledo rožnato barvo kot njena babica. Srčkano.

Se tudi ti večkrat ujameš pri praskanju lasišča? To je razlog, zakaj to počneš (+super rešitev)

Ljudje so prav tako domnevali, da se je Meghan odločila za isti lak, ko je prišel njen poročni dan, vendar se je od takrat razkrilo, da je izbrala enak odtenek druge znamke.

"Neverjetno smo ponosni, da sta kraljica in Kate Middleton v preteklih letih uporabljali naše izdelke," je dejal tiskovni predstavnik Essie že leta 2017. "Lak z imenom Baletni copatki so eden izmed naših daleč najbolj priljubljenih odtenkov in lepo je videti, da imajo zveste uporabnike."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Povzeto po Cassie Powney

Fotografije: Profimedia