Kako hudiča Meghan Markle AFRO frizuro zravna tako, da je ne uniči niti dež? TAKO!

Tale 'prej' in 'potem' ima zelo uporabno skrivnost, in tole je ... 👇🏼. 

Kako hudiča Meghan Markle AFRO frizuro zravna tako, da je ne uniči niti dež? TAKO! (foto: Profimedia) Profimedia
22. 2. 2022

Si vedela, da ima vojvodinja Meghan Markle, ki jo vsi poznamo po urejeni in sijoči pričeski, v resnici naravno skodrane lase?

Verjetno je to težko verjeti, saj ima Meghan že celotno kariero popolnoma ravne lase. Preverili smo, na kakšen način je ukrotila svoje ''afro'' kodre in prišla do čisto ravne, svetlikajoče se pričeske. 

TO je njen trik:

Čeprav ima vojvodinja po naravi čudovite kodre, z mnogimi obiski frizerja poskrbi za to, da je njena pričeska vedno v urejenem stanju. Za to naj ne bi bili zaslužni lasni podaljški, na katere so sumili mnogi, vendar keratinski tretmaji, ki poskrbijo za glajenje las.

(Skoraj) vse slovenske vplivnice to zimo nosijo TAKŠEN plašč (+kje ga kupiš)

Keratin je namreč izjemno močan protein, ki je pomemben sestavni del kože, las, nohtov in zob. Poleg tega, da lase zgladi, jim daje prožnost in posledično preprečuje lomljenje in cepljenje las. Hkrati zmanjša tudi čas sušenja las, kar bi ti verjetno prišlo prav predvsem takrat, ko se ti mudi, kajne?

Zdravljenje las s keratinom pa je lahko kar velik finančni zalogaj in traja do tri ure, poleg tega pa je priporočljivo, da se izvaja na vsakih nekaj mesecev. Vendar to kljub temu ob pogledu na Meghanine zdrave in sijoče lase deluje vredno vsega časa in denarja. 

Poleg keratinskih tretmajev pa naj bi bila vojvodinja ljubiteljica olj za lase, ki dajejo sijaj, mehkobo in zdrav videz las.

Princ William gre na lepotno operacijo (uganeš, kaj bo popravil?)

Uporaba negovalnih olj bo koristila tudi tvojim lasem, predvsem če imaš ''frizzy'' lase, se redno barvaš, uporabljaš fen za lase ali katerekoli druge pripomočke za oblikovanje las.

Fotografije: Profimedia