Facemapping: TRIK, kako z obraza razbrati, kaj tvojemu telesu v resnici manjka

Si vedela, da tvoj obraz razkriva marsikatero skrivnost o stanju v tvojem telesu? 

Facemapping: TRIK, kako z obraza razbrati, kaj tvojemu telesu v resnici manjka (foto: Profimedia) Profimedia
9. 3. 2023

Face mapping oziroma mapiranje obraza združuje tehnike kitajske in ajuverdske medicine pa tudi novejše dermatološke tehnike, s katerimi poskušajo strokovnjaki razvozlati razloge za nastanek aken, temu pa smo posvetili tudi delavnico na 5. Cosmo konferenci, ki jo je vodila Karin Velikonja, ustanoviteljica in vodilna inštruktorica programov obrazne joge Glowinface.

Danes že svetovno poznan program uči treninga lastnih obraznih mišic za pridobitev bolj zdravega, mladostnega videza in boljšega splošnega počutja, pomaga pa tudi pri rehabilitaciji. Program je Karin že predstavljala v številnih državah po svetu – v Združenih državah, v Veliki Britaniji, v Italiji, na Hrvaškem, celo v Dubaju in na Baliju.

Predava v sklopu različnih wellness kongresov, univerzitetnih programov in tudi medicinskih srečanj, z rastjo pa je razvila tudi svojo kozmetiko, proizvode za masažo obraza in kupila svoj novi prostor - prvi holistični studio v Evropi, ki bo vključeval metode naravne metode pomlajevanja obraza, telesa in duha in skrb za splošno dobro počutje.

Kadar imaš težave z različnimi organi v telesu, se znaki lahko najprej pojavijo na koži v obliki srbečice, izpuščajev, suhe kože in tudi aken.

Karin Velikonja, ena redkih strokovnjakinj za t. i. face mapping pri nas, ti bo pomagala razbrati, kaj ti v resnici sporočajo izsušena koža na obrazu, mozoljčki, nečistoče na točno določenem delu obraza in gubice, ter zanje poiskati rešitev.

Ta delavnica ti bo zagotovo odprla oči in ponudila odgovore na vprašanja, ki si si jih že dolgo zastavljala.

Preberi še: Facemapping: TRIK, kako iz obraza razbrati, kaj tvojemu telesu v resnici manjka

Priporočamo tudi: Kaj TF je intraoralna masaža in zakaj bi jo morala preizkusiti tudi ti?

Fotografije: Aleksandra Saša Prelesnik, Profimedia

Video: Danijel Čančarević