To je MREŽENJSKI dogodek leta in odvija se na najbolj IDILIČNEM mestu pri nas!

10. 6. 2022
To je MREŽENJSKI dogodek leta in odvija se na najbolj IDILIČNEM mestu pri nas! (foto: promocijsko gradivo)
promocijsko gradivo

Udeležba je nujna, če iščeš kreativno inspiracijo in karierni preboj!

Če si freelancerka ali pa si se mogoče zataknila v svojem delu, iščeš nove priložnosti v inovativnih podjetjih, kreativne mentorje za razvoj svojih projektov ali pa si enostavno izredno radovedna in si želiš širiti svojo osebno in poslovno mrežo...

...potem je dogodek SoundGarden, ki se bo odvijal 2. in 3. julija na idiličnem Velenjskem jezeru točno to, kar iščeš!

Namenjen je namreč vsem kreativnim posameznikom, ki iščejo nova orodja in tehnike kako bolje funkcionirati v timih, istomislečim posameznikom, ki jih ne navdušuje konferenčni koncept učenja, kreativnim učenjakom in ljudem z rastočim mindsetom. Vsem introvertom, ki potrebujejo varen in neobremenjen prostor za mreženje in festivalsko okolje, da se sprostijo.

Prišla si med prave ljudi, končno je tukaj prostor, ki te slavi!

promocijsko gradivo

Preberi tudi: Tek, veliko glasbe in obilo dobre volje - to nas čaka na 16. dm teku

Skozi edinstven dogodek ti bo SoundGarden skupnost pomagala odpreti glavo, razširiti kreativna obzorja in te povezati z mrežo somislečih, s katerimi boš kreirala svojo bodočnost!

Včasih je namreč dovolj en sam človek, da ti spremeni življenje. 

Komu je namenjen festival SoundGarden?

Prvi festival na slovenskih tleh, ki povezuje kreativne posameznike in inovativne podjetniške zgodbe v objemu enkratnega sproščujočega okolja z željo po kreiranju novih poslovno - kreativnih prebojev. Posameznike bodo spoznali z enkratnimi podjetji in enkratna podjetja z novim in svežim potencialnim kadrom. Gre za vse posameznike, ki si želijo prebiti stalno okolje razmišljanja in spoznati izredno navdihujoče ljudi s katerimi bodo lahko gradili nove projekte.

Spoznala boš ljudi, ki jih občuduješ na Linkedinu, poslušaš na podcastih ali slediš njihovim izrednim projektom. 

Profimedia

Priporočamo: Cosmo podcast: "V življenju je pomembno pustiti pečat!"

Kaj se bo dogajalo?

  • Izvedli bodo strokovne panele, »out of the box« delavnice, networking dogodke, inovativne svetovalnice, koncerte in različne športne aktivnosti.
  • Dotaknili se bodo tem kot so motivacija, kultura, mreženje, komunikacija, mindset, kreativnost, podjetništvo, altruizem, osebna rast in razvoj, nevroznanost, blockchain in NFT tehnologija, finance, šport, glasba. 
  • Izvajali bodo networking dogodke in mreženjske povezave, se učili kako graditi visoko učinkovite teame, kako javno bolje nastopati, graditi vrhunsko poslovno in socialno mrežo, izkoristili potencial naših možganov in pa hkrati tudi kako vstopiti v svet NFTjev, kako svojo spletno stran oplemeniti z virtualnim sprehodom, kako upravljati s svojimi financami in kako bolje izkoristiti naša družbena omrežja. 
  • V jutranjih pogovorih te bodo navdihovali posamezniki, ki so ustvarjali kreativne, športne, znanstvene in podjetniške preboje, hkrati pa bodo govorili o pomembnosti altruizma in osvojitvi nove blockchain tehnologije. Ves čas boš obkrožena s festivalskim okoljem, ki bo ponujal chill out kotiček, mreženjske utripe, glasbo in športne aktivnosti. 
  • Na panelih se boš pogovarjala z uspešnimi kreativnimi znanstvenimi in podjetniškimi virtuozi, trenutno potrjeni: Valerie Wolf Gang, Ninna Kozorog, Nastja Kramer Pesek, Marko Vidrih, Jan Vidic, Rob Svenšek, Klemen Selakovič, Maša Jazbec, Dominik Kobold, Erik Kapfer, Miha Lesjak, Toni Cahunek. 

Kreativne delavnice bodo izvajale reformativno-inovativne institucije ter drzni in kreativni posamezniki, trenutno potrjeni: Inštitut Pina, Urška Jež, Marko Vidrih, Maja Novak, Boško Praštalo, Nejc Pongrac, Davor Majc, Ernes Sujič, Univerza Sigmunda Freuda, Taja Kramer, Kaja Čop in Nastja Mule

promocijsko gradivo

Preberi še: To so 4 najbolj prespektivni poklici za ženske (in najbolje plačani)

Med glasbenimi izvajalci na večernem odru Vista boš poslušala: 

Fed Horses, Torul, Jimmy Barka Experience in Pantaloons, glasbenih aktivnosti pa s tem še ni konec. Na Visti zvečer bodo koncerti brezplačni za vse obiskovalce, ostale vsebine so zaprtega tipa. 

Podrobnejši urnik najdeš na povezavi http://soundgarden.si/urnik/

*vstopnice za dogodek so na voljo tukaj: 
https://www.entrio.si/event/festival-soundgarden-poslovno-kreativni-festival-11147

Fotografije: promocijsko gradivo