Žan Dapčevič: »V življenju je pomembno pustiti pečat« #CosmoKariera

V podkast seriji #CosmoKariera, ki jo zate pripravljamo na uredništvu Cosmopolitan Slovenija, lahko pobližje spoznaš izzive novodobnih poklicev.

27. 12. 2021

Pod pokroviteljstvom UniCredit Bank ti v tokratni epizodi predstavljamo poklic direktorja višje strokovne šole.

V peti, zadnji epizodi #CosmoKariera podkasta gostimo Žana Dapčeviča, ekonomista in direktorja višje strokovne šole Academia. Žan je med študijem v Singapurju in na Novi Zelandiji prejel več nagrad, leta 2021 pa se je zaradi perspektivnosti uvrstil na Forbesov seznam "30 under 30"

Žan ti v podkastu predaja svoj pogled na izobraževanje in življenje v tujini.

Gost pete epizode #CosmoKariera podkasta spregovori o uspehu in priznava, da so včasih ravno napake tiste, ki nas usmerijo na pot do uspeha. 

V pogovoru lahko iz prve roke izveš, katere osebnostne lastnosti so tiste, ki so delodajalcu, ki išče kader, zares pomembne.

V podkastu Žan razmišlja še o tem, kako najti in unovčiti svoj potencial in kako pomembne so na karierni poti tudi izkušnje, ki te jih nauči življenje samo.

Pri vsem tem pa je pomembno tudi, kateri banki boš zaupala svojo plačo, prihranke in vodenje računa.

Cosmo karierne strokovnjakinje ti priporočamo UniCredit Bank, kjer že od leta 1991 stremijo k napredku in digitalizaciji procesov, slogan njihove trenutne kampanje pa je "Račun odprem, še preden mi dostavijo kosilo", saj so se do konca leta povezali z dostavljavcem Wolt, ki novim strankam lahko prinese kar 20 EUR dobropisa na Wolt račun. 

UniCredit Bank namreč ponuja nove pakete, ki so prilagojeni tvojim bančnim in nakupnim navadam ter potrebam, na njihovi spletni strani pa lahko izbereš in z le nekaj kliki tudi odpreš tistega, ki najbolj ustreza tvojemu življenjskemu slogu.

Bančni paketi po tvoji meri so prilagojeni tudi za mlade.

Izbiraj med različnimi paketi ter si ob sklenitvi po spletu zagotovi debetno kartico Mastercard®, ki omogoča tudi spletno nakupovanje, šest mesecev brezplačnega vodenja računa in kar do 40 € nagrade.

Tudi dijakinje in študentke lahko svoj bančni račun s paketom Sproščeni za mlade odprete z le nekaj kliki, ob sklenitvi po spletu pa dobite debetno kartico Mastercard®, ki omogoča tudi spletno nakupovanje, do 30 € nagrade in brezplačno vodenje računa do dopolnjenega 27. leta.