To so serije, ki jih 'binge-watcha' naše uredništvo (če nimaš idej, kaj gledati)

29. 4. 2023
To so serije, ki jih 'binge-watcha' naše uredništvo (če nimaš idej, kaj gledati) (foto: Profimedia)
Profimedia

Ti je dolgčas in se ti zdi, da si pogledala že *vse* dobre serije tega sveta? Ne skrbi, Cosmo je tu zate.

Ker smo tudi Cosmo punce velike ljubiteljice dobrih serij, smo ti pripravile seznam tistih, ki jih binge-watchamo (beri: gledamo brez prestanka) - ja, najverjetneje tudi ta trenutek, ko nastaja članek in ga ti prebiraš. 

Morda se med njimi skriva kakšna klasika, ki jo že poznaš ali si jo gledalae večkrat, upamo, da na seznamu najdeš kakšen nov predlog, predvsem pa si želimo, da bi ob ogledu uživala tako kot mi!

1) YOU

Najbolj vroča serija je zagotovo ameriški psihološki triler You, v katerem spremljamo Joe Goldberga in njegovo obsesijo z glavnim ženskim likom, ter množico umorov, ki se zgodijo skozi štiri sezone. Medtem ko nestrpno čakamo na peto sezono (ta naj bi bila zadnja), si lahko na Netflixu ogledaš prve štiri.

2) THE BOLD TYPE

Serija spremlja tri mlade ženske, ki delajo za revijo Scarlett. Navdahnjena z zgodbo nekdanje urednice Cosmopolitana, Joanne Coles, ti serija da vpogled v delo in življenje tistih, ki soustvarjajo tvojo najljubšo revijo. Od sporov med prijateljicami in zlomljenih src pa do službenih kiksov in bojev za enakopravnost.

Poglej, kaj ti predlaga Cosmo uredništvo:

@cosmopolitan.si Katera pa je tvoja najljubša serija? 🎬 #cosmopolitan #cosmosi #cosmoanketa #serije #netflix #voyo #tiktokslovenia #slovenskitiktok #slovenskitiktokerji ♬ original sound - Cosmopolitan.si 💓

3) LOVE IS BLIND

Resničnostne zmenkarije pritegnejo marsikoga in tudi serija Love is blind za tem ne zaostaja, saj so bile vse dosedanje sezone Netflix šova noro gledane.. Spremljaš lahko skupino moških in žensk, ki se 10 dni spoznavajo, a brez možnosti, da bi drug drugega tudi videli. Kdo se bo zaljubil in kdo se bo poročil v trenutni sezoni?

Mogoče te zanima: Teden dni po koncu Love is Blind v javnost prišli GROZLJIVI pogoji, v katerih bivajo kandidati

4) FRIENDS

O večni klasiki, seriji Prijatelji, verjetno ne potrebujemo izgubljati besed, kajne? Lahkotna ameriška humoristična nanizanka s šestimi glavnimi liki je popolna za kadarkoli, kjerkoli in s komerkoli. Če je še nisi gledala, je sedaj čas, da se lotiš vseh desetih sezon.

Preberi še: Matevž med snemanjem na ZMENEK vabil Anjo Rijavec (Sanjski moški)?! TO nam je razkrila 

Priporočamo tudi: Uuuu! Našli smo 11 let star VIDEO Katarine Benček (si vedela, da je nekoč počela TO?)

Novo na Metroplay: Filip Flisar iskreno o obdobju, ko je končal kariero: "Bilo je težko …"

Projekt podpirajo: