Jaaa, tudi TikTok je lahko tvoja SLUŽBA (poglej, kako + kje se PRIJAVIŠ)

23. 3. 2023
Jaaa, tudi TikTok je lahko tvoja SLUŽBA (poglej, kako + kje se PRIJAVIŠ) (foto: Cosmopolitan Slovenija)
Cosmopolitan Slovenija

Bi snemala TikToke za Cosmopolitan? 😍 Prijave za plačano pripravništvo sprejemamo le še do jutri!

Letos projekt Hud Job! praznuje svojo okroglo 10. obletnico, kar pomeni, da bomo že deseto leto zapored ponudili karierno odskočno desko vsem tistim, ki imajo kreativno žilico za snovanje domiselnih vsebin, ki pritegnejo naše bralce in sledilce.

V svoje vrste ponovno vabimo mlade kreativce, ki bodo tri mesece pod strokovnim vodstvom ustvarjali vsebine za družbena omrežja, s pomočjo izkušenih uredniških ekip kalili svoje potenciale in odkrivali skrivnosti medijskega sveta.

Razpisujemo 3 mesta za plačano pripravništvo!

Iščemo posameznike, ki bodo ustvarjali idejne zasnove in za pripravo multimedijskih vsebin, skladnih s trendi in celostno podobo blagovne znamke. Skrbeli bi za ustvarjanje vsebin na družbenih omrežjih Instagram in TikTok.

Kaj bo tvoja naloga?

Tri mesece boš na uredništvu Cosmopolitana v Ljubljani (nahaja se v poslovni stavbi Center Tivoli, Bleiweisova 30) ekipno sodeloval/a pri ustvarjanju vsebin, se udeleževal/a predavanj strokovnjakov iz različnih medijskih področij ter snoval/a projekte v sodelovanju s sponzorskimi partnerji projekta. Ker se vsak dober projekt začne z dobro idejo, se od tebe pričakuje obilico kreativnosti pri postavljanju idejnih zasnov ter iskanju domiselnih tematik. Za delo v uredništvu so ključnega pomena ekipni duh, produktivni brainstormingi in dovršene ideje, ki bodo navdušile okolico.

Kdo se lahko prijavi?

Posamezniki iz vse Slovenije, starejši od 18 let, z zanimanjem za družbene medije. Pomembna je dejavnost na dotičnem področju oziroma aktivno ustvarjanje na vsaj enem družbenem omrežju ter osnovna seznanjenost z delovanjem in algoritmom le-teh.

Kako bo potekalo delo?

Pogoj je prisotnost na uredništvu od ponedeljka do petka – v obsegu 25 do 30 ur tedensko.

Tvoja prijava naj vsebuje:

  • Življenjepis (osebni podatki, fotografija, izobrazba, delovne izkušnje, druga znanja / hobiji, …)
  • Motivacijsko pismo
  • Povezavo do tvojega TikTok, Instagram ali YouTube kanala
  • 1 – minutno video predstavitev, preko katere je moč začutiti tvojo žilico za ustvarjalnost in domiselnost
  • Kreativen TikTok video, preko katerega s pomočjo aktualnega TikTok trenda bralcem Cosmopolitana predstaviš novo številko revije

Splošni pogoji:

  • Prijavijo se lahko starejši od 18 let.
  • Načrt dela dobi izbrani kandidat v prvem tednu. Izbrani kandidati bodo morali v 12 tednih opraviti 25 do 30 ur dela tedensko in se redno udeleževati tedenskih sestankov na uredništvu in opravljati svoje obveznosti.
  • Pri izboru kandidatov se bodo upoštevale samo popolne prijave.
  • Vsak izbrani kandidat bo moral podpisati pogodbo o sodelovanju, se seznaniti s kodeksom ter se strinjati s splošnimi pravili, ki veljajo za vse naše medije.
  • Izbrani kandidat vse tri mesece dobi finančno nagrado.

*Organizator si pridržuje pravico, da izbrani kandidati ustvarjajo vsebine tudi za ostale blagovne znamke (Metropolitan.si, Story, Sensa, Govori.se, Elle, Avto Magazin in Aktivni.si), ki so v lasti medijske založbe Adria Media Ljubljana. Cosmopolitan ekipa te že nestrpno pričakuje!

Prijave SPREJEMAMO na elektronski pošti hud.job@adriamedia.si do vključno 24.3.2022. 

Novo na Metroplay: Filip Flisar iskreno o obdobju, ko je končal kariero: "Bilo je težko …"

Projekt podpirajo: