2022 Promocijsko sporočilo

Dekleta projekta Hud job se po mestu potepajo na drugačen način – poglej kako

1. 7. 2022
Dekleta projekta Hud job se po mestu potepajo na drugačen način – poglej kako (foto: AML)
AML

Pa so šle. Urnih nog naokrog, na ogled mesta Ljubljana, pa malce v šoping in potem še na obisk do prijaznih sponzorjev. Zabavno, četudi delavno, da pa nožice niso na tej avanturi (preveč) trpele, so imele s seboj še odlično rešitev – električne skiroje. In to s prav posebnim namenom. Poglej zakaj!

Megi, Katja in Julija, letošnje pripravnice na že devetem jubilejnem projektu Hud job, raziskujejo nove zgodbe, ki se tokrat pišejo kar v prestolnici. A čeprav radi rečemo, da je Ljubljana kot malce večja vasica, je bilo potrebno za ogled vsega, kar so hudjobovke želele tokrat videti, kar zajetno število korakov

Zato so za potep po Ljubljani izbrali novodobno rešitev – električne skiroje. Ker so intuitivni za upravljanje, ker so ravno dovolj urni, da ne zamudiš tistega pomembnega sestanka in ker so zdaj že tako uveljavljena mikro prevozna sredstva, da se lahko za uporabo tudi primerno zavaruješ.

Pazi to – Zavarovalnica Triglav namreč nudi zavarovanje za primer odgovornosti in nezgode in celo asistenčno pomoč in kasko za mikro prevozna sredstva kot so kolo, e-kolo, e-skiro, pa tudi segway in e-skuter. Kar pomeni, da lahko deluješ trajnostno in odgovorno na enkrat, vedoč, da si zavarovana za morebitne neprijetnosti električnega smukanja po mestnih ulicah. 

Trajnostno v vseh pogledih

In ker je bilo ravno govora o trajnosti, so hudjobovke na tej svoji mestni pustolovščini zavile še v second-hand trgovino, kjer so si izbrale nekaj unikatnih kosov iz kakovostnih materialov in to po nadvse ugodnih cenah, ne da bi pri tem dodatno obremenile okolje. Iz druge roke je včasih še boljše, saj ima čisto svojo zgodbo. 

Seveda pa je ključ tega potepa bil v bistvu ogled najlepših delov Ljubljane. Zato so tudi skočile na e-skiro, vedoč, da bodo morale uloviti kar nekaj odličnih kadrov. Leto 2022 je namreč leto Plečnika, dele njegove arhitekturne dediščine pa je zaščitil celo UNESCO. Kaj jih je najbolj navdušilo, vam bodo kmalu povedale same, takoj, ko posrkajo kavo, ki so jo, seveda, naročile v lončkih za večkratno uporabo.

Nas bodo letošnje hudjobovke očitno še veliko naučile o pravem trajnostnem življenju.

Projekt podpirajo: