Osvoji Renault Kadjar!

Želiš postati ali si vplivnež/vplivnica? Vabimo te k izzivu, povezanem z Blogersko konferenco, ki bo 5. novembra v Mestnem muzeju Ljubljana. Če komisija izbere prav tvojo fotografijo, vlog, IG Story itd. lahko dobiš prepoznavnost in avto Renault Kadjar v uporabo za kar 10 dni.
 

Atmosferci so pojem vloganja pri nas, zato smo v sodelovanju z njimi in Renaultom pripravile prav posebno vlogersko akcijo, v kateri lahko z malo truda osvojiš Renault Kadjar za 10 dni.

Atmosferci Saša Kapetanovič (odgovorni urednik Avto magazina), Jure Gregorčič (novinar AMZS Motorevije) in Ciril Komotar (avtor Komotar minuta bodo sodelovali na Blogerski konferenci 5. novembra v Mestnem muzeju Ljubljana, kjer bodo podrobno predstavili projekt Atmosferci, obenem pa bodo tam tudi razglasili zmagovalca tega izziva.

Vse, kar moraš narediti ...
POSNEMI VLOG, NAREDI FOTOGRAFIJO, IG STORY...

...na družbenem omrežju objavi nekaj od tega, ki naj se vsebinsko navezuje na prevozna sredstva. Ni pomembno, ali je to avtomobil, motor, skiro, kolo ... Lahko je karkoli, samo da bo vsebina zanimiva in zabavna.

Atmosferci bodo vse vloge, ki bodo objavljeni pod #blogerskakonferenca2019, pregledali do 4. novembra, zmagovalca pa torej razglasili na konferenci, 5. novembra. Zmagovalec bo tam tudi prejel ključe Renaultovega Kadjara, ki ga bo lahko preizkusil in se z njim neomejeno vozil 10 dni.

Torej ...

√ Vsebina naj bo zanimiva & zabavna.

√ Vključi svoj avto, avto svojega dedka, skiro, kolo ...

√ Video naj traja največ 2 minuti.

√ Obvezno dodaj #blogerskakonferenca2019!

Več pa si oglej v videu! 

Zmagovalec se že veselo vozi z Renault Kadarjem. Kdo nas je najbolj navdušil s svojim videom in smo ga nagradili z 10 - dnevno uporabo vozila Renault Kadjar, pa si poglejte TUKAJ.

Pokrovitelji

Renault