VIDEO: Zaključna prireditev projekta Hud Job je postregla z ODLIČNIM vzdušjem (ki so ga poleg vseh prisotnih zakrivili tudi pokrovitelji)

5. 7. 2022
VIDEO: Zaključna prireditev projekta Hud Job je postregla z ODLIČNIM vzdušjem (ki so ga poleg vseh prisotnih zakrivili tudi pokrovitelji) (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Megi, Kaja in Julija, letošnje pripravnice projekta Hud job, so tri mesece več kot uspešno ustvarjale in soustvarjale idejne zasnove za pripravo Cosmo vsebin na družbenih medijih in kanalih, zato so se na zaključnem dogodku lahko le še zadovoljno družile in zabavale. Pravijo, da bodo na vsa doživetja ohranile najlepše spomine! 

V videu z zaključne prireditve si oglej, kako složno se je s pomočjo pokroviteljev in odlične ekipe izpeljal projekt pripravništva, ki učinkovito deluje že 9 let in mladim nudi priložnost za prve delovne izkušnje na področju medijev in ustvarjanja vseh mogočih vsebin na uredništvu.

Za odlično izpeljan projekt se ekipa projekta letos lahko zahvali predvsem tudi pokroviteljem – Telemachu, Zavarovalnici Triglav in Red Bullu – ki so dekletom pripravnicam omogočili ustvarjanje nadvse zabavnih vsebin, ki so predstavljale njihove produkte.

Hudjobovke so tako v izzivu preizkusile več Telemachovih storitev:

TIDAL, vodilno globalno storitev pretočne glasbe in zabave, ki je na voljo vsem Telemachovim uporabnikom.
Telemachove fiksne pakete EON, v katerih so občutno dvignili internetne hitrosti.

Dekleta so spoznala tudi vse prednosti Zavarovalnice Triglav:

Pri tem so se res veliko naučila tudi o pravem trajnostnem življenju. Zavarovalnica Triglav namreč nudi zavarovanje mikro mobilnosti – zavarovanje za primer nezgode in celo asistenčno pomoč in kasko za mikro prevozna sredstva, kot so kolo, e-kolo, e-skiro, pa tudi segway in e-skuter. Naučila so se, da lahko tako delujejo trajnostno in odgovorno hkrati, zato so se z e-skiroji z veseljem zapeljala po prestolnici – do second hand trgovine in z Unescom zaščitene Plečnikove arhitekturne dediščine.

Skozi aktivnosti so praktikantke kreativno zapeljale tudi predstavitev nove energijske pijače Red Bull:

Še preden nas je dodobra zakuril vročinski val, so Hud Job dekleta uživala na pikniku, kjer so nazdravila z novo energijsko pijačo Red Bull Summer Edition, ki jih je potem, polne zagona, pognala v preostanek delovnega dne. Poleg piknika so novo poletno pijačo preizkusila še na tenisu in seveda v pisarni. Od energije je kar špricalo, kar je hudjobovkam, ki ne marajo prav dolgo mirovati, prišlo še kako prav! 

Sproščeno razpoloženje vseh sodelujočih in prisotnih na zaključnem dogodku Hud job, nadvse zadovoljnih s še enim uspešno zaključenim projektom, pa si oglej v VIDEU!

VIDEO PRODUKCIJA Christian Fluher @thefluher

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord

Projekt podpirajo: