Polona Brajkovec Promocijsko sporočilo

Hudjobovke osvojile Triglav!

10. 5. 2018
Hudjobovke osvojile Triglav! (foto: Hudjob)
Hudjob

Z ekipo hudjobovk smo se v zadnjem tednu ukvarjale s prav posebnim projektom. Čas smo preživljale predvsem ob ustvarjanju našega izziva za Triglav.

Na Triglavu so nam zadali res posebno nalogo, saj smo jim svojo idejo lahko predstavile kar v živo, kar je pomenilo oseben stik, hkrati pa so nam pri pripravi prezentacije dali popolnoma proste roke. Izziva smo se lotile s čisto preprostim vprašanjem: kaj je našim vrstnikom najbolj blizu?

Podobno kot vprašanje je bil preprost tudi odgovor – družbena omrežja, seveda. In tako smo se odločile, da bo naš kanal predvsem Instagram, kjer bomo na svoj način in s svojimi besedami predstavile tako Hud job kot vse zanimive projekte, ki jih zastopa Zavarovalnica Triglav.

V svojo idejo smo verjele, jo po "brainstormanju" ob guarani in limonadi predstavile mentorjem, jo potem še dokončno izpilile in se že veselile sestanka na Triglavu.

(Zdaj smo se vsaj že naučile, da iti na Triglav ne pomeni, da bomo morale v sklopu izziva osvajati najvišjo slovensko goro – je bila pa na začetku glede tega prisotna kar velika mera prestrašenosti.)

In tako smo štiri stvari, v katere same trdno verjamemo, predstavile njihovim predstavnikom.

V maju in juniju bomo z vami komunicirale na Instagramu, z zabavnimi objavami pa vam bomo pokazale, česa vse se lahko naučite z aplikacijo Drajv,  da sta turistično in športno zavarovanje še kako pomembna tudi za mlade (sama sem se tega naučila šele takrat, ko mi je mami zabičala, da sem pa že res dovolj stara, da za to skrbim sama) in kako kužkom koristi zavarovanje za pse – del izziva, ki bo med zvezde izstrelil Aninega kužka Olafa.

To pa ni vse, udeležile se bomo tudi dogodkov, kot sta Škisova tržnica in Triglav the Rock, kjer bomo tudi za vas pripravile majhne izzive, ki vam lahko prinesejo tudi kakšno nagrado. ;) 

Projekt podpirajo: