S.Oliver showroom - Prostor z dušo

29. 5. 2017

V začetku meseca smo se s puncami odpravile v Maribor, kjer smo obiskale showroom priznane blagovne znamke S.Oliver. Kot modna navdušenka, priznam, da sem se tega obiska več kot veselila. Poleg vsega slišanega in videnega so nam zaupali, da smo prve, ki bodo o tej izkušnji tudi pisale in jo tako skozi svoje oči predstavile širši javnosti. Pa naj delim z vami nekaj utrinkov naše modne pustolovščine.

S.Oliver - Showroom

Naša ''ekskurzija'' se je začela že kar med vožnjo, saj smo celo pot čebljale in se zabavale. Ja, tako pač je, ko so na kupu same ženske. Že pred prihodom v Maribor smo bile več kot razposajene in pripravljene na novo dozo informacij.

Parkirna hiša. Kratek sprehod skozi mesto. Našle našo Majo. Dobrodošle v showroom-u!

S.Oliver - Showroom

Če sem popolnoma iskrena je bila moja prva reakcija : » Uaaau! Iščete novo sodelavko? « Prostor je naravnost čudovit. Moja prva asociacija je bila Hudičevka v Pradi, le da so tu ljudje nadvse prijazni. Vse je odprto, svetlo in modno. Lahko bi se reklo, da je podobno modnemu kaosu, le da je vse na svojem mestu.

TRI NAJ STVARI :

#1 PROSTOR – dolg hodnik, ki te mimo recepcije vodi do pisarn, sejne sobe in najpomembnejšega prostora – kuhinje seveda. Vsaka linija ima svoj prostor, ki je skorajda v krogu obdan z dotično kolekcijo. V sredini pa pisarniška miza ali dve. »Je še kaj prostora za eno mizo ob kolekciji Robina Schulza?« Genialno! Ali lahko delaš še v bolj modnem okolju? Mislim, da ne.

S.Oliver - Showroom

S.Oliver - Showroom

#2 ČAS JE ZA KOSILO – Saj ni res, pa je. Hrana je na prvem mestu, za kosilo si vzameš čas. Ko govorimo o delovnem okolju in ''času za malico'', je po navadi prva asociacija hektično dirkanje sem ter tja, v roki pa opletaš z dva dni starim sendvičem iz avtomata. Ekipa S.Oliverja nam je dokazala ravno nasprotno. Če si vzameš čas zase, si lahko veliko bolj efektiven brez nepotrebnega kaosa.

P.s : tudi same smo bile deležne njihovega opoldanskega rituala. Mmmmm…

S.Oliver - Showroom

#3 ZAPOSLENI – Tukaj težko dolgovezim, saj sem že v svoji predhodnji S.Oliver objavi omenila, kako so me presenetili s svojo pozitivno energijo. Katja in Špela sta nas tudi tokrat sprejeli in vodili čez celoten showroom. Povedali sta tudi nekaj o podjetju ter samem delu in lagala bi, če ne bi rekla, da jima je bilo že iz obraza moč razbrati njuno veselje do dela. Torej, če opišem z enim stavkom, »Več kot pozitivno naravnano okolje, ki te kar samo od sebe motivira k delu«.

S.Oliver - Showroom

Ob zaključku našega obiska pa so nas zopet presenetili z darilci, kar je pripomoglo k temu, da smo se domov odpravile še z večjimi nasmehi.

Pot pod noge. Garažna hiša. S težavo in v spremstvu smeha končno našle pot ven. Via Ljubljana. S.Oliver nasvidenje do naslednjič!

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ

Projekt podpirajo: