Hudjobovke smo v varstvo dobile tega lepotca

Si že slišala za mobilni telefon HTC U Ultra? Naj ti ga na kratko predstavim in povem, kaj vse ti njegova uporaba omogoča. S puncami smo ga za čas našega pripravništva dobile v ''varstvo'' in ga tako imele možnost tudi preizkusiti. Naša prva reakcija je bila seveda: » Kaj pa, če kateri pade iz rok in se razbije?« No, glede na njegove specifikacije nas to ne skrbi več.

Htc U Ultra - kamera

28. 4. 2017

Če začnemo na začetku, moram seveda omeniti pearl/prelivajočo se biserno barvo telefona, ki mu doda faktor prefinjenosti in elegance. Poleg tega pa je narejen iz kaljenega stekla, ki se zlahka ne vda padcem in praskam. Tako, da če si tudi sama, tako kot jaz – malce nerodna – naj te ne skrbi!

Glede na svoje interese sem se seveda najprej zapodila k preizkušanju kamere, za katero moram priznati, da me je prav prijetno presenetila. Za tiste, ki veliko uporabljate kamero v namen snemanja video vsebin je na voljo optična stabilizacija. Ta funkcija pride še kako prav pri snemanju iz rok, saj omili vsak tresljaj in premik ter tako omogoči tekoče gibanje slike.

Htc U Ultra

Za vse Instagram bejbe pa bo interesantna tudi funkcija panoramskega selfija. Sedaj boš lahko poleg sebe, v objektiv ujela tudi svojo skupino prijateljic.

Htc Ultra - panoramski selfie

» No ja, na podlagi našega panoramskega selfie-ja bi se lahko reklo, da se še učimo.«

Za sodobno žensko se spodobi, da je do neke mere tudi organizirana. No, vsaj tako se govori. In če sama zase težko zatrdiš, da spadaš v to kategorijo, naj te ne skrbi, kajti HTC U Ultra ima rešitev. HTC Sense Companion je funkcija, ki jo lahko enačimo z osebnim pomočnikom. » Oh ja, od nekdaj sem si želela asistenta! «

Ta pametni telefon si zapomni in dokumentira tvoje navade, interese (pogosto obiskane spletne strani ipd.) in te na ta način skozi čas spoznava. Opominja te tudi na stvari, ki se jih drugače rado pozabi, kot na primer, da s seboj vzameš polnilec, se topleje oblečeš, ker je čez tri dni v kraju, kamor si namenjena napovedan dež, predlaga pa ti tudi restavracijo ipd. » Z asistentom takšnega kova boš lahko vedno brez skrbi! «

Fotografija posneta s Htc Ultra

Zadnja in meni osebno precej impresivna lastnost HTC U Ultre pa je zvočni profil slušalk. Najbrž te sedaj zanima, kaj to pomeni? Na kratko, HTC USonic sistem analizira tvoj sluh z zvočnim pulzom in ga prilagodi na tvoje potrebe in tvoj sluh. »SLIŠI se krasno!«

Htc Ultra Usonic sistem

Ta teden pa lahko naše objave spremljaš tudi na ELLE Instagram profilu. Poglej si kakšne fotografije nam je uspelo posneti s pomočjo telefona HTC U Ultra.

Projekt podpirajo: