Misija: Instagram.

4. 6. 2014
insta

Glede na to, da svoje pripravništvo preživljam v vlogi skrbnice za družbene medije, se mi zdi prav, da nekaj svojega pridobljenega znanja prenesem tudi na vas. Saj veste, po principu "Sharing is caring!". :)

Naša prva skupna misija? Instagram! Gre za omrežje, ki mi je kot veliki ljubiteljici vizualne komunikacije zelo blizu in ga izredno rada uporabljam tako v poslovne kot v zasebne namene. Verjamem, da lahko slika pove več kot tisoč besed. Kakšno zgodbo bo govorila pa je odvisno od vsakega posameznika... Upam, da boste skozi objavo, ki jo ravnokar berete pridobili čim več uporabnih nasvetov in še izboljšali kakovost svojih nostalgičnih spominov ujetih na fotografijah. 

Lekcija 1,2,3:

1. But first... Let me take a #selfie!

Beseda "selfie" je postala beseda leta 2013. Naklučje? Sploh ne. Lovljenje lastne podobe v objektiv je pravzaprav najljubši hobi mladih enaindvajsetega stoletja. Meje primernosti pa so pri tem početju (roko na srce) zelo zabrisane. Nekaj "selfie" fotografij ob različnih priložnostih je na posameznikovem profilu videti nadvse prikupno...  Ampak pozor: naraščajoče število le teh na dnevni bazi pelje ravno v nasprotno smer. V smer nezdravega egocentrizma in obsedenosti.

selfie-instagram

selfie

agency-instagram-fun

2. V svetu kjer # govorijo svojo zgodbo.

Na pogled še tako nepomemben detajl o nas samih lahko pove zelo veliko. Moj kratek # nasvet? Zmernost!

makeup-selfie

3. Aplikacije, ki delajo čudeže.

Priznajmo- svet je skozi retro filtre in različne aplikacije videti lepši in še tako dolgočasna kava se lahko spremeni v predmet poželenja in občudovanja. Moj najljubši program za urejanje fotografij je trenutno VSCO CAM. Iskreno priporočam! ;) Ostalih 20 priljubljenih aplikacij za urejaje fotografij pa najdete TULE .

vsco cam

instagram-tips

Za danes se od vas poslavljam... Do naslednje "Insta" lekcije pa mi lahko sledite pod imeni @elleslovenija @cosmopolitansi & @majadreamland. :)

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord