Nočem posploševati, ampak večkrat smo v družbi že udarili debato, kako so slovenski tipi zadržani. Celo nekateri tipi so se strinjali. Če se samo malo ozremo npr. k Italijanom, Hrvatom itd. (seveda tudi Španci in drugi vročekrvneži

), bodo imeli zelo zanimiv pristop v dekletom. To sicer ni stvar posamezne države, ampak okolje dokaj vpliva na karakter večine tamkajšnjih prebivalcev. Nekateri Italijani so se mi zdeli vsiljivi, večina pa prav odprti in prijazni, sploh pa imajo ideje kam bi povabili dekle ipd.
Nazadnje sem zmajala z glavo ob nespodobnem povabilu tipa (v Sloveniji, da ne bo pomote), ki je malo starejši od mene in mi je v diskoteki rekel (niti vprašal ni, kar direkten je bil): "Hej, punči! Počakal te bom v zadnji kabini ženskega wc-ja!"
Vrnila sem se k družbi kot da se ni nič zgodilo. To je še en razlog več, zakaj sem končala z obiskovanjem diskotek. It`s over!

Kolikor opažam (in na srečo nisem edina), fantje dobijo pogum šele, ko so napol mrtvo pijani in gredo že predaleč (da ne omenjam telesnih dotikov, pa ga niti minuto ne poznaš). Od takšnih takoj odkorakam. Sem pa že raje samska kot v družbi takšnih nizkotnežev. Tisti tipson, nalit kot ne vem kaj, je verjetno po parih minutah pozabil, da me je sploh kaj vprašal, kasneje je že našel novo potencialno kandidatko, ki pa je bila vsa vesela, da se kdo zanima zanjo.

Pogum se lahko pridobi z nekaj požirki alkohola-toliko za sprostitev in dobro zabavo, da jezik steče (pri tistih res sramežljivih in zadržanih). Ampak kar je preveč, je preveč. Sploh pa sem lani poleti kar trikrat slišala isto frazo (res bedna): "Tvoje oči so kot biseri, ki se kopljejo v modrini oceana." Pa dajte no, slabo mi postane!
Ne palim na kakšne tipe z vročih dežel, ampak je že bolj zabavno poslušati njih kot pa prenašati, da se nate obeša pijana klada (beri moški v poznih 20ih). Ne, hvala!
Samo bedak je v vse trdno prepričan. (Montaigne)