da se malo zabavamo ob branju!

), bodo imeli zelo zanimiv pristop v dekletom. To sicer ni stvar posamezne države, ampak okolje dokaj vpliva na karakter večine tamkajšnjih prebivalcev. Nekateri Italijani so se mi zdeli vsiljivi, večina pa prav odprti in prijazni, sploh pa imajo ideje kam bi povabili dekle ipd.
Pogum se lahko pridobi z nekaj požirki alkohola-toliko za sprostitev in dobro zabavo, da jezik steče (pri tistih res sramežljivih in zadržanih). Ampak kar je preveč, je preveč. Sploh pa sem lani poleti kar trikrat slišala isto frazo (res bedna): "Tvoje oči so kot biseri, ki se kopljejo v modrini oceana." Pa dajte no, slabo mi postane!
In zopet je gnajvo dokler mu nisem direktno povedla da mi je tečn antipatični in da naj da mi mir(prej sem še skušala bit prijazna)

Mahagonij napisal/-a:A mislis pa da zenske ste? Hahahahamaru napisal/-a:Drgač pa tud slovenski fantje niso kej preveč izvirni.

u_k_i napisal/-a:dober dan gospodična (pogovor z mojimi joškicami, k btw niso lih ogromne, ampak čist normalne)... hja.. a ste se vi kam udarl, da ste tko zatečeni? po mojmu zavijanju z očmi in temu da sem mu rekla imbecil pa šla, je prišel za mano pa me prašu še za cifro

)