do zdj sm bla dvakrat na Nizozemskem in ene trikrat v Amsterdamu (spomladi in poleti)... sama Nizozemska me je nasplošno kr presenetla... v pozitivnem smislu, ker je zgledala dost bolj urejena kot sm pričakovala... predvsem tisti manjši kraji in vasice ob cestah... kakšni zgledajo včasih kt iz pravljice... pa obala je tud kr dost impresivna...
sama večja mesta ala Utrecht, Haag ipd. se mi niso zdela nč posebnega... pač po načelu pridš, vidš, greš...
kar se pa tiče Amsterdama... ko sm prvič pršla tja mi je blo seveda vse zanimivo in se mi je zdel kr fajn mesto... ni sicer za dol past ampak sama arhitektura pa ti kanali so bli impresivni... drugič sm šla tja za queensday... party na višku... povsod je slišat glasno muzko in ob cest stojijo razne stojnice s hrano in pirom, mesto je za promet zaprto... gužva je sicr bla sam ni blo sile... skratka zanimivo za enkrat doživet in vidt, ne bi pa vsak let hotla tm viset... in tretjič k sm šla v Amstrdam sm ga sam mal na hitr prehodila in pršla do zaključka, da sm se ga že naveličala... povsod sm vidla samo svinerijo, napol podirajoče bajte, vse mi je neki smrdel po marički, tiste kurbe mi tud niso ble več zanimive

, kakšni deli mesta so mi deloval prov zanemarjeno... skratka je za pogledat, it mal okol (od centralne železniške postaje do glavnega trga, trga rož, okol kanalov, rdeče četrti itd.) ampak nit pod razno me pa ni tolk impresioniral, da bi hotla kdaj v bližnji prihodnosti nazaj