Zdaj pa bi tiste, ki ste bili že tam, prosila, da mi poveste vaše izkušnje - kako ste se imeli, kako vam je bilo všeč mesto, kako ste potovali tja, se bolj splača it z avtobusom, letalom itd.
Hvala za vse informacije!

) in je povratna karta z Adrio LJ-AM okrog 220 evrov (vkjučene takse). Kar se mi ne zdi dosti... Kar se tiče pa preko Londona z Easyjetom so okrog 1. maja precej drazje karte, tako da znese približno tolko kot z Adrio, sam daljša pot...
Mesto mi je všeč, ker je ful različne kulture (pa tko k je Sofia83 že napisala). Muzeji in galerije so tut fajn.
Hiše so mi bile ful všeč, ozke, raznobarvne...
zmaga 
tko da planiramo septembra mal daljši obiskec
men se je zdel dost vlko, tko london varjanta, najbolši so mi pa parki
upam da greš za cel tedn al pa še več, šele pol ti bo res fajn (sam ne pozabit it domov
) pa priporočam da tut še kaka druga mesta pa kraje pogledate, če boste mel čas... pa na obalo pejte za kako urco vsaj, sploh če maš rada pesek 
, kakšni deli mesta so mi deloval prov zanemarjeno... skratka je za pogledat, it mal okol (od centralne železniške postaje do glavnega trga, trga rož, okol kanalov, rdeče četrti itd.) ampak nit pod razno me pa ni tolk impresioniral, da bi hotla kdaj v bližnji prihodnosti nazaj