Ja, na Avanturah bosta našla, kar iščeta...ampak bosta potrebovala ogromno potrpljenja in nič pričakovanj. Imam že 5 let profil tam in sem že našel veliko različnih dogodivščin (sam, v vezi, s "prijateljicami")...ampak na kaj kvalitetnega je treba "počakati"...včasih manj, večinoma več.
Ne bom pametoval, ker ne vem kakšno situacijo imata...ampak en nasvet pa imam. Dobro se prepričajta, da oba vesta, da je ta punca za vaju, da si jo bosta oba "delila"...ne samo za tvojega fanta. Če nisi vsaj malo biseksualna ali vsaj radovedna...potem ne bo lepa izkušnja za OBA.
Malo imate zamešane pojme o trojčkih...hetero FFM trojček ni mišljen, da bi moški zadovoljil obe ženski, tak trojček je samo za užitek moškega...ženski se posvetita njemu. Tako, kot sta v hetero MMF trojčku moška tam samo za užitek ženske, se oba posvetita njej. Ko pa se zraven primeša biseksualnost, potem pa...potem pa padejo vse "ovire", ni več nekdo samo za nekoga...so vsi za vse...vsakemu svoje.

A se še niste naučili, da je zelo malo stvari na tem svetu nemogočih...in to, da moški ne more zadovoljiti dveh žensk naenkrat...ni ena izmed njih. Res...da, če govorimo o dveh "zahtevnih" ženskah...ženskah, ki točno vesta kaj hočeta...potem mora moški bolj "delati", kot uživati. Zadovoljiti dve povprečni ženski je pa težko ravno toliko, kot pa iti zadremati za eno urco po kosilu...hehe.

Še posebej, če vzamem v obzir to, da se jaz veliko raje posvetim samo eni ženski in se nisem nikoli niti preveč trudil, da bi mi kaj takšnega uspelo...ampak včasih pač kaj narediš samo zato, ker lahko...oziroma to narediš, da izpolniš partnerkino željo.
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.