trojček

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
vassinn
Sramežljivka
Sramežljivka

trojček

Neprebrana objava Napisal/-a vassinn »

Živjo,

najprej vprašanje. Že katera poskusila trojček? Ste bili takrat v resni zvezi? Kakšna vrsta trojčka je bila?

Midva (27, 30) s fantom sva skupaj že več kot 2 leti in imava še vedno zelo zelo aktivno spolno življenje. Razumeva se super, živiva v svojem stanovanju. Zadnje čase sva se pogovarjala da bi rada še malo popestrila in bi probala trojčka (s še eno punco). Prepričana sva, da to ne bi ogrozilo zveze, saj bi bila ta punca neznanka, za tem se ne bi več slišali in tudi si medsebojno 100% zaupava.
Mogoče kdo pozna kakšno spletno stran, forum ipd za kej takega? Ne bi želela objavljati na kakšnih neresnih forumih. Tako da bi vas prosila za kakšen predlog, nasvet ...
thx :)
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica

Re: trojček

Neprebrana objava Napisal/-a capo di banda »

https://www.avanture.net/
Tukaj poglej imaš prav polje za to pod par išče njo. Čeprav če je tvoj fant taprav dec pojdita raje na par-par, najlažje je še eno guzit a ti boš pa kaj malo gledajoči osebek kot mishela ? :? Pa tudi dvomim da je deca dovolj da bo zadovoljil obe.
Je pa stran regularna sem že jaz enkrat neki imel na strani glede nekih ostalih zadev in imaš kar nekaj swingerjev tukaj. Mu pa predlagi par-par da boš še ti uživala ali boš raje lutka...
MarijaNana
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a MarijaNana »

Kaj pa trojček s še enim fantom? A to pa ni opcija? V tej točki se kar strinjam z CDB ... morda zdaj ni videt, da bi to lahko ''ogrozilo vajino zvezo'', ampak če boš dejansko obvisela ob strani, ko bo on porival eno XX, bo reč hitro drugačna ... grem stavit, da on ni preveč za, da bi povabila še enega moškega ... ali pa res, kot pravi CDB - par.

Ne vem, osebno se v trojčka nikoli ne bi spustila s fantom, ampak zgolj izven zveze, dejansko ne poznam nikogar, ki bi to znotraj zveze sfural in bi mu bilo potem vse super ... ljudje s katerimi sem govorila so večinoma rekli, da jim je vmes postalo nelagodno in neprijetno in da jih je to potem kasneje v zvezi žrlo. V resnici nimam pojma kaj ima ''zaupanje'' s trojčkom. Tip se drži dogovora, da pali eno drugo bejbo pred teboj - kako jeb**o zaupanje pa za to rabiš, realno?

Mogoče je to čisto neumestno, ampak jaz teh trojčkov par+punca v zvezi enostavno ne štekam ... se mi zdi, da je v ozadju samo eno moško kurčenje, izživljanje in neko ''dovoljeno varanje'' in nič kaj drugega. Tudi če ima ženska željo po izkušnji z žensko se mi ne zdi prav zelo mogoče, da potem nima nobene želje po npr. swinganju, seksu z drugimi moškimi/več moškimi, seksom samo s punco (brez tipa, ki bi jima poleg svetil) ... totalno zatiranje ženske seksualnosti v glavnem. Odprta zveza ali swinganje ali enkrat punca, enkrat fant - to se mi zdi precej bolj enakopravno in do vseh vpletenih enako pošteno.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

capo di banda napisal/-a:Tukaj poglej imaš prav polje za to pod par išče njo. Čeprav če je tvoj fant taprav dec pojdita raje na par-par, najlažje je še eno guzit a ti boš pa kaj malo gledajoči osebek kot mishela ? :? Pa tudi dvomim da je deca dovolj da bo zadovoljil obe.

:top: na to vedno tudi sama pomislim. Razumem trojčke MMŽ, ampak ŽŽM ni šans. Noben moški ne more zadovoljiti dveh žensk.
Uporabniški avatar
Pjeb
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: koroska

Neprebrana objava Napisal/-a Pjeb »

Ja, na Avanturah bosta našla, kar iščeta...ampak bosta potrebovala ogromno potrpljenja in nič pričakovanj. Imam že 5 let profil tam in sem že našel veliko različnih dogodivščin (sam, v vezi, s "prijateljicami")...ampak na kaj kvalitetnega je treba "počakati"...včasih manj, večinoma več.

Ne bom pametoval, ker ne vem kakšno situacijo imata...ampak en nasvet pa imam. Dobro se prepričajta, da oba vesta, da je ta punca za vaju, da si jo bosta oba "delila"...ne samo za tvojega fanta. Če nisi vsaj malo biseksualna ali vsaj radovedna...potem ne bo lepa izkušnja za OBA.

Malo imate zamešane pojme o trojčkih...hetero FFM trojček ni mišljen, da bi moški zadovoljil obe ženski, tak trojček je samo za užitek moškega...ženski se posvetita njemu. Tako, kot sta v hetero MMF trojčku moška tam samo za užitek ženske, se oba posvetita njej. Ko pa se zraven primeša biseksualnost, potem pa...potem pa padejo vse "ovire", ni več nekdo samo za nekoga...so vsi za vse...vsakemu svoje. :)

A se še niste naučili, da je zelo malo stvari na tem svetu nemogočih...in to, da moški ne more zadovoljiti dveh žensk naenkrat...ni ena izmed njih. Res...da, če govorimo o dveh "zahtevnih" ženskah...ženskah, ki točno vesta kaj hočeta...potem mora moški bolj "delati", kot uživati. Zadovoljiti dve povprečni ženski je pa težko ravno toliko, kot pa iti zadremati za eno urco po kosilu...hehe. :P
Še posebej, če vzamem v obzir to, da se jaz veliko raje posvetim samo eni ženski in se nisem nikoli niti preveč trudil, da bi mi kaj takšnega uspelo...ampak včasih pač kaj narediš samo zato, ker lahko...oziroma to narediš, da izpolniš partnerkino željo.
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
Uporabniški avatar
suzanne windlow
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Simulator
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a suzanne windlow »

O trojčku oziroma četvorčku je znan slovenski pisatelj napisal prisrčno pripovedko.

https://drive.google.com/open?id=0By62- ... 1hlbVczVDg
yes, I am avatar
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

Točno tako, predlagaj mu še enega moškega, namesto dveh žensk in tipa.
Bila sm že v poziciji, ko mi je predlagana še ena ženska, tako da sm v šoku predlagala moškega za zraven, kar pa tipu ni bilo po godu...
Tudi nasplošno se nisva ujela preveč, niti karakterno, niti v postelji 1 na 1, tako sm potem zgodbo zaključila, saj ne želim biti z nekom, ki je tako egostičen in gleda samo nase... in ki mu očitno nism dovolj oz. je že imel takšne podvide z dve ženski hkrati, dejansko pa se ne posveti niti eni.
Odgovori