pišem zaradi tega ker sem se znašla v situaciji za katero ne vem kaj naj pričakujem, če lahko sploh kaj. stara sem 24 let in pred približno štirimi meseci sem se ujela z moškim, ki mi je bil že dalj časa noro všeč. predno sva se uradno spoznala, sem ga srečavala vsak dan na ulici in vem da je tudi on mene opazil, sploh kadar je bil v družbi svojih kolegov ali sodelavcev je pač kot moški pribil kakšen neustrezen komentar, da bi pritegnil mojo pozornost. ampak jaz se nisem dala "motit"
sem pač resna punca in ne psica ki se obrača za žvižgi
... no potem pa nama je nekako uspelo priti do najine prve pijačke, takrat je tudi priznal, da me že dalj časa opazuje, da sem tudi jaz njemu všeč, pa da ni imel poguma da bi pristopil in da sem se mu zdela blazno nedosegljiva... stvari so se na to začele hitro razvijati. vse lepo in prav, ampak po 4 mesecih še vedno ne želi ničesar slišati o resni zvezi! nihče ne ve da se srečujeva da imava sploh kaj. od začetka srečevanja je bil nonstop v kontaktu z mano, pisala, slišala sva se vsaki dan, vse predebatirala kako je komu potekal dan. zadnje čase pa imam občutek da me postavlja na stran. zjutraj mu naprimer pošljem sms, odgovor dobim zvečer, če ga dobim. nato sem slabe volje in takoj pomilsim na najslabše. včasih imam občutek da sem mu že tečna, zato mu kakšen dan sploh ne upam poslati sms in upam, mogoče se bo pa danes on prvi spomnil na mene. in nato jih že slišim, da če sem kao že pozabla na njega in je takoj ves užaljen in s tem imam posledično tudi jaz slabo vest! ...skrbi me da je mogoče že našel zamenjavo, čeprav mi je večkrat zagotovil da ga ostale ne zanimajo. ampak ja, moškim verjet je spet eno!... ko sva sama, je vse lepo vse v rožcah, imam občutek da sem našla tisto popolno osebo, ko me pa sreča v družbi svojih kolegov se pa do mene obnaša kot da sem trofeja! obrne se za 200 stopinj, kot da to sploh ni oseba, s katero sem ko sva sama. ne vem več kaj naj si mislim. pogovori ne pomagajo, če mi že uspe da načnem temo o vezi, pravi da ni taki kot ostali moški, da bi izkoriščal žensk, spet po drugi strani se je že na začetku hvalil koliko bivših punc je imel. res ne vem kaj naj storim, ali naj vztrajam in upam da mogoče pa le bo kaj iz tega, ali naj grem stran dokler se še bolj ne navežem na njega???