Meni je pa čisto jasno, kaj se ji(m) dogaja v glavi.... Po drugi strani mi pa nikoli ni bilo jasno (govorim na splošno), zakaj tega nekateri (ker tako se obnašajo babe in dedi, no doubt here) ne zabremzajo zavestno.
Nekdo ti je všeč/si zaljubljen vanj(o)/whateva, vidiš da ne vodi nikamor, se distanciraš. Ampak neee, ful boljš je rinat v neke neznane sfere in potem ždet doma in a) premlevat, kako speljat situacijo in za vsako dejanje te osebe iskat neke srkivne namene, ki bi le kazali na nekaj več ali b) po Wertherjevo svetobolno objokavat nesrečo v smislu ''I will never love again''.
@sončica7: direknto zate pa.... meni se zdi da ima tale ded pač vež žezel v ognju, taki se ponavad tak obnašajo. Pol ga pa enkrat ena mal zignorira, pa si spet ti na tapeti.... Ko ga pa ne, te pa ne šljivi 5%. Seveda če je to res, ve samo on in četudi ti je kao zagotovil da ni druge.... Mhm. Roko na srce, js mu ne bi verjela. Glede na to kako se s tabo obnaša kot razlagaš, lahko da tebi govori da ni druge osebe, v družbi se pa spet hvali nekaj povsem tretjega....
Za tvoje dobro je po moje najboljše da se skuliraš in se oddaljiš od njega. Če boš vztrajala, se verjetno ne bo kaj prida spremenilo, razen da ti bo z vsakim dnem težje prekinat stike.
Pa ne glej nazaj in ne pusti, da te spomini na lepe trenutke ko sta sama (kjer praviš da se obnaša kot ''the purrfect boyfriend'') zmedejo do te mere, da pozabiš na to, kar te pri njem/vama mori - ingoriranje, itd....
Pa da ne boš mislla da teoretiziram za brezveze, men se je isto zgodilo pred leti - v enga tipa bla tak zalublena da ojme, pa dlje časa, pol sma pa nekot skup prstala je blo pa vse kaj druga, kot to kar sm si js v glavi risala. Sej ni fajn, ko se ti podre tak, sam .... Ni druge.