[quote="sirova štručka"]sej blog je dobra motivacija, ampak vprašanje, če se bo zdej vsakomur, ki bo hotel shujšat, do pisanja bloga. Sicer je pa super, če se sam spraviš teč, rolat.. ampak a se bo? Sploh s to disciplino, ki je nima.
Najbolj narobe pa je, da hujšate, namesto, da bi za vedno spremenili način življenja. Je svinjarija, ki je niti v zmernih količinah ni treba uživat in bi jo lahko za zmeraj črtali iz svojega jedilnika. Vsak dan se da čist kamot, ne da bi človek kakšen manko občutil, preživet brez slanih prigrizkov, raznih bonbonov (izvzeti čokoladni), mcdonaldsa oz. takega sranja kot ga tam prodajajo, nenaravnih sokov in gaziranih pijač. Prav tako se da navadit, da zjutraj ješ zajtrk. Prav tako se da navadit, da obroke ješ v zmernih količinah, ne da se napokaš, da imaš potem z vsakim naslednjim večji želodec. In navsezadnje lahko tudi šport postane del vsakdana, za tiste, ki se sami ne znajo spravit, pa bi bila dobra skupinska vadba.
Pa js kr živčna ratam, ko slišim o hujšanju, dietah (kjer je mišljeno hujšanje) in kakih čudežnih čudežih, z uživanjem katerih kr shujšaš itd. Kaj boste potem celo življenje hujšali ali pa shujševalno sranje uživali?
[b]littleenginethatcould[/b], kolegice nimajo težav s težo, a s športom se pa nič ne ukvarjajo, da bi se jim pridružila, če ti ne gre sami?
Pa ti ni že tvoj fant dost močna motivacija, da bi zarad njega hotela bit bolj postavna? (zdej pazim na besede, da ne bom kakega napada debelušk deležna) Ne vem, js bi si za svojega partnerja želela biti v svoji najboljši možni izvedbi.[/quote]
prosim, preberi še enkrat post. Seveda, da bi rada spremenila način življenja in obenem s kom delila izkušnje in nasvete in misliš, da če bi zadeva bila tako lahka, da bi pisala semkaj? Ti si ti in jaz sem jaz in jaz potrebujem pomoč ne pa tvojega kritiziranja zakaj pa da nimam motivacije. Poleg tega pa ja, se zavedam vseh stvari, ki si jih napisala. In ne, nobena moja prijateljica ne športa in ja, vse imajo normalno težo.
Naj še dodam, da vsak dan tečem in hodim v fitnes in se držim prehrane. Vendar, da se držim prave poti, potrebujem nekoga, ki je na istem kot jaz, ker, kot rečeno, prijatelji teh težav nimajo in se jim ne da poslušat mojih pametovanj.
Vsem vseeno hvala lepa za spodbudne odgovore