Stara sem 22 let in sem iz Ljubljane.
Če ima katera podobne težave in bi morda rada spoznala novo prijateljico, naj se lepo prosim javi

le da sem jaz začela ukrepati po 8 pridobljenih kg in odnehala pa spet začela in spet odnehala in bila vedno na istem. Tako sem se dva tedna nazaj odločila, da začnem pa zares - in sem začela s tekom. Da ohranjam motivacijo pišem blog (če te zanima poglej je spodaj v podpisu). Moram pa rečt, da mi je najbolje sama, ker drugače me stvari hitro zmotijo in ne naredim nič.
srečno!!!

sirova štručka napisal/-a:Enkrat se odločite, držite neke diete, se ženete, ni čudn, da ko shujšate, se vam ne da več tako mučit in greste nazaj na način, ko je bilo vse pol lažje, misleč, da zdej ko ste shujšali, lahko spet žrete in ležite
In tudi za littleenginethatcould nisem dobila občutka da bi to počela? Še povedala je da telovadi in pazi na hrano, ona si le želi nekoga za družbo pri tem in zato je sem pisala.

sirova štručka napisal/-a:To sta počeli preden je prišlo do klika, da bi blo pa dobr malo mignit. Nekdo, ki ima preveč kilogramov, je preveč in narobe, se giba premalo (od tu prispodoba).
Ti pa ne da hujšaš, še celo revolucijo delaš iz tega, si šla blog pisat, iščeš sotrpine. Dej ne pretiravaj.
Ti pa si ej
Te moram žal razočarat, tudi PREJ nisem tega počela. Vedno sem migala le ne tako načrtno.
Javen je zato če bo komu pomagalo kaj in koga motiviralo ne pa ker bi s tem iskala sotrpine - ne vem od kje si zdaj to pobrala. Res si hecna no. Si mogoče vedeževalka al kaj podobnega? Ker tvoje karte (na tvojo žalost) lažejo. 

bela_cebela napisal/-a:Poznam tvoj problemle da sem jaz začela ukrepati po 8 pridobljenih kg in odnehala pa spet začela in spet odnehala in bila vedno na istem.