vara me :////
-
- Sramežljivka
vara me :////
stara sem 20,moj tip 21.skupaj sma 4 leta. prejšnji teden sem na fonu od tipa neka šla pogledat in me dobesedno kap. že od poletja(julija) si skoraj vsako večer piše in klicari s eno curo (kolk sm zvedla,sta se spoznala poleti in čez slab mesec jo je moj tip kr proso za cifro,in to se dogaja še vse do zdaj. sporočil od nje ima krepko preko 1000 v par mesecih...in zvedla sm še neka...v mesiču ji je napisau,da ko grem s kolegi za 3 dni nekam,naj prie k njemu domou. ona seveda rekla ja.če bi mu šlo samo za sex,bi jo takoj podrl in konc. zdaj pa si piše in in jo kliče že od poletja??? zakaj me potem ne pusti??ali me še ima rad?? help prosim...čist uničena ;SSSS
Pust ga! Fant se mora še znoret, tako imaš tudi ti šanso, da se malce. Še mlada si, pusti ga!
Sicer ne podpiram prebiranja sms, ampak če ti je po tolikih smsih niti omenil ni, ima očitno kaj za skrivati. Verjem, da ko bo sama ne bosta risanke gledala
Sicer ne podpiram prebiranja sms, ampak če ti je po tolikih smsih niti omenil ni, ima očitno kaj za skrivati. Verjem, da ko bo sama ne bosta risanke gledala

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
Če si začela s tem, to tud končej.. Brez dokazov ne moreš nič, lahko ga sicer napadeš, da kaj si piše s kreno žensko..ne veš pa zares, če te je prevaral.. Tko da..zdj povohuni še do te mere, da če je dokaz o varanju, ga boš dobila..1000smsov je kr precej, sigurno mora bit notr tud kak namig ali kr konkretno sporočilo o tem, da te je varal, potem pa se sooči z njim.
Kar se tiče drugih tvojih vprašanj.. ne pusti te, ker mu očitno tista ženska še ni dovolj blizu, mu ne nudi vsega, kar bi rad in ima raje dve, ni pa še prepričan zato pa vleče zadevo tako dolgo..Rad te verjetno nekaj malega ma, ampak to nima veze, če te je prevaral..
Kar se tiče drugih tvojih vprašanj.. ne pusti te, ker mu očitno tista ženska še ni dovolj blizu, mu ne nudi vsega, kar bi rad in ima raje dve, ni pa še prepričan zato pa vleče zadevo tako dolgo..Rad te verjetno nekaj malega ma, ampak to nima veze, če te je prevaral..
It was forever..but it didnt last long..
-
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho
-
- Sramežljivka
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
-
- Sramežljivka
Kak veš da nista seksala?
Mah, če meni fant pol leta skriva, da si pošlje tolk smsov na dan z drugo, ga pošljem nekam, pa če me je prevaral al pa ne. Nebi skrival tega, če nebi blo nekaj za skrit. (razen če si tak zmaj, da popizdiš, ko samo pogleda drugo)
Mah, če meni fant pol leta skriva, da si pošlje tolk smsov na dan z drugo, ga pošljem nekam, pa če me je prevaral al pa ne. Nebi skrival tega, če nebi blo nekaj za skrit. (razen če si tak zmaj, da popizdiš, ko samo pogleda drugo)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- babygirly*
- Komunikatorka
-
- Sramežljivka
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
-
- Sramežljivka