vara me :////

Zadovolj(e)n/a v postelji.
belibalet7
Sramežljivka
Sramežljivka

vara me :////

Neprebrana objava Napisal/-a belibalet7 »

stara sem 20,moj tip 21.skupaj sma 4 leta. prejšnji teden sem na fonu od tipa neka šla pogledat in me dobesedno kap. že od poletja(julija) si skoraj vsako večer piše in klicari s eno curo (kolk sm zvedla,sta se spoznala poleti in čez slab mesec jo je moj tip kr proso za cifro,in to se dogaja še vse do zdaj. sporočil od nje ima krepko preko 1000 v par mesecih...in zvedla sm še neka...v mesiču ji je napisau,da ko grem s kolegi za 3 dni nekam,naj prie k njemu domou. ona seveda rekla ja.če bi mu šlo samo za sex,bi jo takoj podrl in konc. zdaj pa si piše in in jo kliče že od poletja??? zakaj me potem ne pusti??ali me še ima rad?? help prosim...čist uničena ;SSSS
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Pust ga! Fant se mora še znoret, tako imaš tudi ti šanso, da se malce. Še mlada si, pusti ga!

Sicer ne podpiram prebiranja sms, ampak če ti je po tolikih smsih niti omenil ni, ima očitno kaj za skrivati. Verjem, da ko bo sama ne bosta risanke gledala :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Če si začela s tem, to tud končej.. Brez dokazov ne moreš nič, lahko ga sicer napadeš, da kaj si piše s kreno žensko..ne veš pa zares, če te je prevaral.. Tko da..zdj povohuni še do te mere, da če je dokaz o varanju, ga boš dobila..1000smsov je kr precej, sigurno mora bit notr tud kak namig ali kr konkretno sporočilo o tem, da te je varal, potem pa se sooči z njim.
Kar se tiče drugih tvojih vprašanj.. ne pusti te, ker mu očitno tista ženska še ni dovolj blizu, mu ne nudi vsega, kar bi rad in ima raje dve, ni pa še prepričan zato pa vleče zadevo tako dolgo..Rad te verjetno nekaj malega ma, ampak to nima veze, če te je prevaral..
It was forever..but it didnt last long..
belibalet7
Sramežljivka
Sramežljivka

vem,da bi ga morala pustiti,samo ga imam preveč rada.nisem si misla,da me vara.in to će traja dolgo.misliš,da si nabija sam ego,ali bi lahko čutil kaj do nje?? ;/
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Čuti do nje, ego bi si nabijal z večeri zunaj in flirtanjem, ne pa dolgotranjim dopisovanjem in srečanji.
It was forever..but it didnt last long..
belibalet7
Sramežljivka
Sramežljivka

hja.. ;ss u mesičih sem sam zasledila,da ji piše draga,žena.pa da jo vabi u sauno,pa vsepovsod..sam sexala pa še nista do zdaj. to je dober znak ne??če se sam kličeta,pa pisarita??
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

belibalet7 napisal/-a:če se sam kličeta,pa pisarita??

verjem,da si sam ne pišeta.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
belibalet7
Sramežljivka
Sramežljivka

ne,si sam pišeta,sam to vsako večer po kaki dve uri ;ss kr ji piše u mesičih,kdaj se bosta končno dol dala?ona mu reče,če nima domoa dovol? on pa nazaj:če bi ti jedla vsak dan beli kriuh,bi se ga tudi preobjedla ;ss s tem povedau vse
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Kak veš da nista seksala?

Mah, če meni fant pol leta skriva, da si pošlje tolk smsov na dan z drugo, ga pošljem nekam, pa če me je prevaral al pa ne. Nebi skrival tega, če nebi blo nekaj za skrit. (razen če si tak zmaj, da popizdiš, ko samo pogleda drugo)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a babygirly* »

In ti si še z njim? OJOJ.
belibalet7
Sramežljivka
Sramežljivka

u mesiču ji to napisau.da se bosta končno zdaj u torek dala dol,ko grem jas nekam za 3 dni.to ji vse povedau.da jo kao sproba,če je dobra u postli ;ss

ali se res zalubo v njo al hoče samo sex??
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

belibalet7 napisal/-a:ali se res zalubo v njo al hoče samo sex??

A je to res važno?!?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

ja če zdaj veš da se bosta čez 3 dni dala dol ko tebe nebo,ti res ni treba čakat rezultat. Run Forrest Run!
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
belibalet7
Sramežljivka
Sramežljivka

ja,če se zalubo v drugo po 4 letih veze.in to v eno,ko jo komaj pozna.če sam sex za eno noč,bi lažje prebolela
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Če se pišeta že par mescev in to po ne vem kok mesičev na dan jo pomoje že kar dobro pozna, pa čeprav samo preko mesičev! In če ji piše take nima veze al se je zaljubu al pa ne-a ti se misleš na podlagi tega odločit, če mu misleš dat še eno šanso al kaj? :x
Odgovori