Res moški sanjarijo o dekletih svojih prijateljev?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka

Res moški sanjarijo o dekletih svojih prijateljev?

Neprebrana objava Napisal/-a undercover »

Seveda kot vsak mesec sem kupila Cosmota in zasledila podatek da naj bi 70% fantov občasno sanjalo o puncah njihovih prijateljev .
se pravi o nekaterih iz med nas..
Zdi se mi zanimivo kljub temu pa malo strašljivo. Jaz bi kar malo cviknila če bi zvedela da njegov prijatelj kdaj sanja o meni ?
:roll:
Kaj pa ve pravite ?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Mene to sploh ne gane. V bistvu upam, da sem vsaj kdaj kakšnemu od fantovih mnogih kolegov všeč, drugače se bom morala resno zamislit sama nad seboj :D
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

jullia_ napisal/-a:Mene to sploh ne gane. V bistvu upam, da sem vsaj kdaj kakšnemu od fantovih mnogih kolegov všeč, drugače se bom morala resno zamislit sama nad seboj :D

se podpišem pod tole :P meni je še všeč, če sanjarijo o meni-za karkoli več pa so moje meje ostro postavljenje; lahko sanjarijo, niti pomislijo pa naj ne na predlog meni za prehod iz teorije v prakso-potem pa to zame niso več pravi fantovi prijatelji. A ne?
I am not an enigma, just a contradiction!
Fay
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Fay »

Horus napisal/-a:Da vam ne bo prevec zrasel ego (ali pa vas prevec potolklo) zaradi tega :P Moski sanjarimo o marsikateri zenski, ki nam je hot, pa je lahko holjivudska zvezda ali pa pac ena, ki smo jo v merkatorju vidli :P We don't discriminate. We love all (hot) women xD

Gorus ni res. Snaj si nikoli ne izbiramo. Jaz sem imela že ˝pohotne˝ sanje z najbolj grdim tipom, in sem se zjutraj sama sebi gabla. Moj je v sanjah sexal najbolšo kolegico in mamo. Sanj si nikoli ne izbereš sam oz vplivaš na njih. Prikrade se lahko najbolj grda ženska na svetu... Morda maš ti takšno srečo v sanjah, da si do zdaj same lepe sanjal...

In da me kolegi sanjajo, kdo pa pravi, da jaz njih ne. :D In ponavadi so zraven glih v takšnih situacijah, da je za crknit smešno, kako so se sploh prikradli tako zraven. In potem so smehi... Torej najbrž tudi oni mene sanjajo...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Še mal pa boste ugotovile, da tud vaši tipi ne sanjano samo kako vas pičijo, ampak sanjajo tudi kako pičijo vaše kolegice in še katero drugo... In potem teorija "mojemu se pa samo name dviguje" pade lepo v vodo :lol: ....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Če bi se mojmu samo name dvignil, bi bila že resno zaskrbljena, da je gay in jaz zgledam butch :eek:

Rada imam, da/če sem komu všeč, tako da mi to ne predstavlja problema at all :D
A goal without a plan is just a wish.
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Fancy Nancy »

Joj, pa saj to ni nič novega, za to še ne rabiš Cosmota prebrat. :D Logično, da vsak normalen človek kdaj pomisli tudi na koga drugega, ki se mu zdi privlačen, ali pa sanja o nekom (tudi takem, ki mi drugače ni všeč, a se prikrade v moje sanje). :lol: Sanj si pač ne izbiramo sami... :D
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Fay napisal/-a:Gorus
:lach:
Fay napisal/-a:
Horus napisal/-a:Da vam ne bo prevec zrasel ego (ali pa vas prevec potolklo) zaradi tega :P Moski sanjarimo o marsikateri zenski, ki nam je hot, pa je lahko holjivudska zvezda ali pa pac ena, ki smo jo v merkatorju vidli :P We don't discriminate. We love all (hot) women xD
ni res. Sanj si nikoli ne izbiramo. Jaz sem imela že ˝pohotne˝ sanje z najbolj grdim tipom, in sem se zjutraj sama sebi gabla. Moj je v sanjah sexal najbolšo kolegico in mamo. Sanj si nikoli ne izbereš sam oz vplivaš na njih. Prikrade se lahko najbolj grda ženska na svetu... Morda maš ti takšno srečo v sanjah, da si do zdaj same lepe sanjal...

In da me kolegi sanjajo, kdo pa pravi, da jaz njih ne. :D In ponavadi so zraven glih v takšnih situacijah, da je za crknit smešno, kako so se sploh prikradli tako zraven. In potem so smehi... Torej najbrž tudi oni mene sanjajo...
Ne vem s kakšnimi besedami je bilo to opisano v omenjenm članku, ampak vidva pa govorita o različnih stvareh..sanjarimo namreč zavestno. :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

Fay napisal/-a:

Gorus ni res. Snaj si nikoli ne izbiramo. Jaz sem imela že ˝pohotne˝ sanje z najbolj grdim tipom, in sem se zjutraj sama sebi gabla. Moj je v sanjah sexal najbolšo kolegico in mamo. Sanj si nikoli ne izbereš sam oz vplivaš na njih. Prikrade se lahko najbolj grda ženska na svetu... Morda maš ti takšno srečo v sanjah, da si do zdaj same lepe sanjal...

Po moje je avtorica teme mislila sanjarjenje.
Glede sanj, pa preberi kaj o Freudu in njegovi psihoanalizi.
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a undercover »

sanjarjenje-> pač da ti je ušeč da misliš na njo/njega. Tak da je čist zavestno.

:)
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

sanjarjenje je nekaj povsem normalnega..tudi če si v zvezi. In to, da njegovi prijatelji sanjarijo o meni se mi zdi super.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Fancy Nancy »

Sanj (to je takrat, ko zaspimo :lach:) si ne izbiramo sami, sanjarjenja pač. :wink: Naslov je pa tudi mene zmedel oz. ne opiše dobro bistva teme. Pomoje bi ga bilo bolje preimenovati v Sanjarjenje o drugih fantih/puncah ali kaj podobnega. Zgolj predlog, če ga bo opazil kdo od moderatorjev. :)
Deedee91
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Deedee91 »

pa naj sanjajo o meni :twisted: - najlepše je misel na to, da se jaz po njihovem kolegu vlačim hehe. no ja, malo hujše se sliši, kot sem to mislila napisat...

jaz razumem, jaz tudi, če kdaj kaj preberem, se začnem spraševat stvarii, kot: a moj sanja o keri punci svojega prijatelja :?:
ampak ne dajem tolko na to, ker je brezveze sklepat neke stvari in si zaradi tega glavo razbijat.

pa če smo iskreni, tudi ČE naš tipček o drugih, je boljše da ne vemo, ker dugače bi vsaka pošizla, right girls? :P

treba skrbet, da tipček ne sanja o čem drugem, kot o tebi. hihi :lol:
Odgovori