se pravi o nekaterih iz med nas..
Zdi se mi zanimivo kljub temu pa malo strašljivo. Jaz bi kar malo cviknila če bi zvedela da njegov prijatelj kdaj sanja o meni ?

Kaj pa ve pravite ?
jullia_ napisal/-a:Mene to sploh ne gane. V bistvu upam, da sem vsaj kdaj kakšnemu od fantovih mnogih kolegov všeč, drugače se bom morala resno zamislit sama nad seboj
Horus napisal/-a:Da vam ne bo prevec zrasel ego (ali pa vas prevec potolklo) zaradi tegaMoski sanjarimo o marsikateri zenski, ki nam je hot, pa je lahko holjivudska zvezda ali pa pac ena, ki smo jo v merkatorju vidli
We don't discriminate. We love all (hot) women xD
Fay napisal/-a:Gorus
Ne vem s kakšnimi besedami je bilo to opisano v omenjenm članku, ampak vidva pa govorita o različnih stvareh..sanjarimo namreč zavestno.Fay napisal/-a:ni res. Sanj si nikoli ne izbiramo. Jaz sem imela že ˝pohotne˝ sanje z najbolj grdim tipom, in sem se zjutraj sama sebi gabla. Moj je v sanjah sexal najbolšo kolegico in mamo. Sanj si nikoli ne izbereš sam oz vplivaš na njih. Prikrade se lahko najbolj grda ženska na svetu... Morda maš ti takšno srečo v sanjah, da si do zdaj same lepe sanjal...Horus napisal/-a:Da vam ne bo prevec zrasel ego (ali pa vas prevec potolklo) zaradi tegaMoski sanjarimo o marsikateri zenski, ki nam je hot, pa je lahko holjivudska zvezda ali pa pac ena, ki smo jo v merkatorju vidli
In da me kolegi sanjajo, kdo pa pravi, da jaz njih ne.In ponavadi so zraven glih v takšnih situacijah, da je za crknit smešno, kako so se sploh prikradli tako zraven. In potem so smehi... Torej najbrž tudi oni mene sanjajo...
Fay napisal/-a:Horus napisal/-a:Da vam ne bo prevec zrasel ego (ali pa vas prevec potolklo) zaradi tegaMoski sanjarimo o marsikateri zenski, ki nam je hot, pa je lahko holjivudska zvezda ali pa pac ena, ki smo jo v merkatorju vidli
Gorus ni res. Snaj si nikoli ne izbiramo. Jaz sem imela že ˝pohotne˝ sanje z najbolj grdim tipom, in sem se zjutraj sama sebi gabla. Moj je v sanjah sexal najbolšo kolegico in mamo. Sanj si nikoli ne izbereš sam oz vplivaš na njih. Prikrade se lahko najbolj grda ženska na svetu... Morda maš ti takšno srečo v sanjah, da si do zdaj same lepe sanjal...
In da me kolegi sanjajo, kdo pa pravi, da jaz njih ne.In ponavadi so zraven glih v takšnih situacijah, da je za crknit smešno, kako so se sploh prikradli tako zraven. In potem so smehi... Torej najbrž tudi oni mene sanjajo...