Sexualna privlačnost al stabilna veza

Zadovolj(e)n/a v postelji.
werica
Sramežljivka
Sramežljivka

Sexualna privlačnost al stabilna veza

Neprebrana objava Napisal/-a werica »

pozdravljene,

Kaj bi izbrale? Ze par let sem v relativno dobri zvezi, stima vse, razumemo se super, druzini se tudi razumeta vredu,...uglavnem si kar lahko tako življenje predstavljam se zelo dolgo. Ampak (glede na to da je v bistvu se najslabsa tocka te zveze spolnost) sem pred kratkim v sluzbi spoznala tipa..med nama se kreše sexualne energije da me kr premetava ko se srečava, ampak nobeden ničesar ne naredi ker sva oba (!) v zvezi in oba veva da seveda ne smeva se tko igrat, ampak če bi pogledi šteli...uff :wink:

kaj bi nardile? nocem pokvart zveze (ne njegove, ne moje), ampak na drugi strani pa se mi dozdeva da takih občutkov tut ne morm kr ignorirat (kar se zdej ze neki casa trudim) :oops:

mal se razpisite,
lp :razz:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

verica, verica, službo menjaj ter upaj, da mož nima kakšne takšne sodelavke! :D
MsN

Neprebrana objava Napisal/-a MsN »

Izbrala bi stabilno zvezo s seksualno privlačnostjo. Ostalo je brezveze.
werica
Sramežljivka
Sramežljivka

haha...dej no, to je resn problem :wink:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

pa kakšen resen problem....boljše golob v roki kot vrabec na strehi....

mislim...saj mene tudi kakšen orng mercedes zrajca, ko ga vidim v avtosalonu, ampak še vedno me ne mika, da bi šel na testno vožnjo... :D
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

js bi se definitivno umaknla stran od tega tipa. drgac pa te cist razumem, ker verjamem da tut ce je v zvezi privlacnost in spolnost in vse stima, pride kak tip mimo, k te tok privlaci da padajo taki pogledi in vse kakor opisuje avtorca...pa to se ne zgodi pogosto, mogoce parkrat v zivljenju. js sicer se nisem tega dozivela, da bi blo res noro hudo, sva se pa enkrat z enim precej spogledovala na enem tecaju in, priznam, ce bi bla samska bi ga zvlekla v wc pa...:rofl: pa nism niti pomisla na nic, niti besedice nisva spregovorila, da ne bo pomote, ker mamo ljudje pac razum, in tu se razlikujejo tisti ki bi bli zarad tega pripravljeni pustit za sabo resno zvezo, in tisti ki ne. verjetno je pa odvisno se od marsicesa. pac to je tak crush, kot ce gledam pearl harbour pa se mi sline cedijo nad joshom, sam da tak tip pride v zivo mimo, in da mi vraca pozornost :D ampak svojga pa ne dam, ker vem da se ujemava se v marsicem drugem kot v privlacnosti :P in ves tist trud vlozen v zvezo, da je kakor je, da nekoga dejansko poznas in zivis z njim...ni vredno. to je pac treba vedet, ze ko se sploh spustis v resno zvezo.
in btw zato sm pristas tega da se pred resno zvezo treba mal znoret naokrog, da se znas pol takim dobrim tipom upret :rofl: k vidis da je pac sex kot sex.... :D da to se zdalec ni to vse kar ti lahko tvoj fant nudi :D

jochie!!! :gut: :D
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

red_rose napisal/-a: ce bi bla samska bi ga zvlekla v wc pa...:rofl:

dej ne ga srat...če nimaš tistih 30€ za dnevni počitek v kakšnem hotelčku pa tud kurc...kako bi lahko po wc-jih? :roll: :roll: :roll: :roll:

:D
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

zna pa biti res zajebana situacija...se mi je zgodilo....bivša poslovna partnerka, huda, bogata srbkinja pri tridesetih, ki si je v življenju vzela kaj je hotela....

jaz sem bil prva stvar, ki je ni dobila...ampak bilo je težko odrezati zadevo...ampak vse se da če se hoče... :D :D :D
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Jochie napisal/-a:

dej ne ga srat...če nimaš tistih 30€ za dnevni počitek v kakšnem hotelčku pa tud kurc...kako bi lahko po wc-jih? :roll: :roll: :roll: :roll:

jah pa ce se mudi je tut wc dober :irre: :lach:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja, ampak za lulat in kakat, ne za seksat.... :D
werica
Sramežljivka
Sramežljivka

:lol: no no, fino da se tema razvija se naprej o uporabnosti wcja

bakc to my problem - ampak a ni tko, da bi mogl mal tvegat u ziulenju? sej ce tko pogledam se nisem niti tolko stara...sm js tut upala da bo minil (tko k je red pisala) ampak se mi zdi da se stopnjuje..vsakic pride se neki novga zravn, ceprou pa obadva vedno ko se pogovarjava govoriva o 'js pa moj greva nasledn vikend' al pa 'js pa moja greva decembra...' - wtf je to? obrambni mehanizem al kaj :? :D

zanimiv kaj vse cloveku hod po glavi k pise porocila :?
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

werica napisal/-a:
bakc to my problem - ampak a ni tko, da bi mogl mal tvegat u ziulenju?

pejt na banđi đamping! :D
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

werica napisal/-a:ampak a ni tko, da bi mogl mal tvegat u ziulenju?

sej s tem k mas resnega fanta tvegas, in se trudis zanj. tvegas, da bos spustila kaksnega boljsega. ker mas svojega rada ;) pomojem se ne splaca no. dobro premisli, in se umakn preden bo prepozno...
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a TOM-Lady »

red_rose napisal/-a:
Jochie napisal/-a:

jah pa ce se mudi je tut wc dober :irre: :lach:

do hotela te že lahko mine :lach: preden sobo rezerviras... predolg postopek :D
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

Js ne bi šla zamenjat ene lepe resne veze za tipa, ki me sexualno privlači. Je pa pr teb (usaj kokr sm razumela) en drug problem...da s tvojim nimata ravn s spolnostjo pošlihtan. Sm prepričana, če bi to ti s svojim zrihtala, bi na tega sodelavca prec pozabila, ker bi s tem dodala edino stvar, k v tvoji zvezi ne štima čist. Čeporu ok, nisi povedla točno kaj je s tem narobe. Zrihti kr maš s svojim in se umakn predn bo prepozn, ker grem stavt, d boš pol tle jokala. Aja, če si pa želiš znoret...pol pa ne vem...Kok si pa stara?
Odgovori