Kaj bi izbrale? Ze par let sem v relativno dobri zvezi, stima vse, razumemo se super, druzini se tudi razumeta vredu,...uglavnem si kar lahko tako življenje predstavljam se zelo dolgo. Ampak (glede na to da je v bistvu se najslabsa tocka te zveze spolnost) sem pred kratkim v sluzbi spoznala tipa..med nama se kreše sexualne energije da me kr premetava ko se srečava, ampak nobeden ničesar ne naredi ker sva oba (!) v zvezi in oba veva da seveda ne smeva se tko igrat, ampak če bi pogledi šteli...uff
kaj bi nardile? nocem pokvart zveze (ne njegove, ne moje), ampak na drugi strani pa se mi dozdeva da takih občutkov tut ne morm kr ignorirat (kar se zdej ze neki casa trudim)
mal se razpisite,
lp

pa nism niti pomisla na nic, niti besedice nisva spregovorila, da ne bo pomote, ker mamo ljudje pac razum, in tu se razlikujejo tisti ki bi bli zarad tega pripravljeni pustit za sabo resno zvezo, in tisti ki ne. verjetno je pa odvisno se od marsicesa. pac to je tak crush, kot ce gledam pearl harbour pa se mi sline cedijo nad joshom, sam da tak tip pride v zivo mimo, in da mi vraca pozornost
in ves tist trud vlozen v zvezo, da je kakor je, da nekoga dejansko poznas in zivis z njim...ni vredno. to je pac treba vedet, ze ko se sploh spustis v resno zvezo.

no no, fino da se tema razvija se naprej o uporabnosti wcja