Fizično privlačna prijateljica

Zadovolj(e)n/a v postelji.
_ona_
Sramežljivka
Sramežljivka

Fizično privlačna prijateljica

Neprebrana objava Napisal/-a _ona_ »

Ej!

kolegica je zdaj skoraj dve leti s tipom. ta njen dragi ima ful dobro prijateljico, s katero sta se razumela, še preden sta s kolegico začela hoditi. :) debata je pri kolegici in tipu prišla do tega, da sta se začela pogovarjati o privlačnosti in to, in je priznal da mu je njegova prijateljica zelo privlačna in fajn punca in tako, fora pa je v tem, da je kolegica ful v redu punca, se pa fantu ne zdi tako privlačna, oziroma manj kot prijateljica, čeprav se s punco ful dobr razumeta, mata svoje hobije, pa ful v redu se štekata. Ampak po mojem mnenju mi je malo čuden ta odnos z njegovo prijateljico, tudi kolegica mi je zaupala, da se počuti malo čudno...
kako vi reagirate na to, da ima vaš fant ful dobro prijateljico, katera se mu zdi bolj privlačna od vas, se pa z vami mogoče razume enako dobro kot z njo, kako gledate na to? Se počutite nelagodno, ker veste, da bo ona nekje recimo zraven pa jo bo on z veseljem pogledal, raje kot vas? Vem, za vezo je pomembno zaupanje in iskrenost, to itak...samo tako me zanima vaše mnenje, pač da bi fantu zaupale da vas ma rad pa to, kako bi gledale na to?
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

hmm...zajebu je tip, kr je to naglas povedu, in je to potem punca zvedla (oz. njena prijateljica - kako ste pa to zvedli naprej :gruebel: )

naceloma se popolnoma zavedam da sm dalec od najbolj privlacne zenske na svetu :D in da jih je sigurno ogromno lepsih za pogledat, pa vseeno ne zganjam nobene panike kr ma fant mene rad. tut fantov vidim dosti lepsih kot je on, pa ga zato se ne bom zamenjala - steje se marsikaj drugega kot videz. ne vem js bi se poskusala ne prevec sekirat, ampak to je zdj teoreticno...v praksi bi se! :D ker sta pac tok dobra prijatelja...moj ma eno prijateljico s katero sta bla vcasih skup in mi je sam povedu da mu je lustna, ampak sem jo spoznala, ma tut fanta (mojga prjatla :D ) pa sm vidla da je res vredu simpaticna punca...tako da nevem, mogoce bi jih pa mogu spoznat?

ugl. punca pa res ni treba da je zanj najprivlacnejsa zenska na svetu, in zato ne rabi vseh prijateljic ''grsih'' od nje. pac je povedal po pravici (kar bi blo sicer mogoce dobro zadrzat :D )
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Dobra je, da je to lahko kr tak prenesla. Meni vem, da ful ne bi blo ravno, če bi mu bla jst manj privlačna od ktere druge. In obratno, tut njemu ne bi blo všeč, če bi meni bil kdo drug bolj. :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a shtrukeljchek »

mislim da bi se najin odnos hladno končal. Ne vem če mu je frendica hujša bi verjetnor ad bil z njo samo lahko da ne more in je pač pobral nekaj manj privlačenga a še vedno dovolj da je lahko z njo...
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

...
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 20:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

V takih primerih bodte rajš tih. To velja za oba spola.
Drugač pa vsak pri sebi vemo, da naši partnerji še zdaleč niso najbolj privlačni (no jaz govorim zase) in da se po svetu sprehaja veliko privlačnejših, ampak jaz mu tega ne razlagam, mislim si svoje.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

ma ja edino kar je blo tukaj narobe je odnos, oz. to da je to takole na grd nacin povedal. js marsikdaj fantu omenim da mi je kdo ful dober, ne recem pa ''boljsi je kot ti'', halo. to se mi zdi nekako nespostljivo...

me pa zanima a ve punce (renatka, shtrukeljchek...) potem pricakujete da ste najlepse za njega in da mu nikol nobena punca na svetu ne bo malo bolj vsec, cetudi samo na sliki? to je nerealno =) meni pa veliko vec pomeni da ga privlacim s kaksno drugo kvaliteto kot z golim videzom (Ceprav itak da sem mu ful vsec, kot je tudi on meni...ne delam si pa utvar da sem mu najlepsa od vseh :D ) sploh pa videz gre, kaj drugega bom pa za vedno mela, da ga obdrzim :twisted: itak da mi je moj fant zame najboljsi, ampak to vlkljucuje prej marsikaj drugega kot samo videz...

Nia je tud lepo povedala :P
Luss
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Luss »

Itak je logično, da je partnerjema še kdo drug dober..in mi je tut kul, če si to povesta..pač v smislu: un/a je pa res ful dober/dobra...me bi pa prizadelo, če bi mi povedu, da mu je ena (sploh kolegica) lepša kt jz..pač tega se ne govori..ne dela se primerjav..vsaj po moje ne.
Z nasmehom si lepša.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Hehe, red_rose, težko razložit. Ampak, če poskusim...

Ne bom rekla, da ravno pričakujem, da sem najlepša (nasploh sploh ne), ampak mislim, da rečt, da je ktera bolj privlačna tudi ne more. Ker, če bi me ocenil in primerjal na ta način, sori, men tu ne klapa več. Normalno, da mu je ktera čedna, sej je tudi meni. Še včeraj sva sedela na pijači in vidla ženo enga "slavnega" slovenca, ki sem jo pohvalila - ker je res luštna. Vse lepo in prav, sej je tud men kak tip simpatičen (pač v mejah normale). Da bi pa rekla, da mi je nek tip bolj privlačen od mojga se pa še ni zgodilo in upam, da se ne bo. Zato tudi meni vsekakor ne bi blo vseeno, če bi tip reku meni, da mu je ktera bolj privlačna.

Jst na njemu cenim tudi vse ostalo in obratno. Ampak tudi (fizična) privlačnost je pomembna. V nasprotnem primeru si pač izbereš nekoga, ki ti je (bolj) privlačen.

Uglavnem, vem, da bi me ruknalo, če bi slišala/začutla od njega kaj takega. Sploh, ne jaz in upam trdit, da tudi on, ne gledava na stvari iz tega vidika (in razmišljava ali je on/ona bolj/manj privlačna od mene/njega). Meni je on number1 in mi tut noben famous film star tip ne potegne bolj.

Upam, da mi je uspelo vsaj na prbližno osvetlit moj pogled - ker je že govorit težko, natipkat pa to še težje (oz. izbirat prave besede). :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
kinna
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kinna »

~NIA~ napisal/-a:sploh če si tip to misle naj bo usaj tih.

men pa je ful vredo ce mi to pove. zaka bi mogo skrivat. bivša sošolka mu je bla ful simpatična pa mi je reko da ma lepše oke od mojih. pa ka če ma pa res lepe. pa je cela simpatična. tak pač je. mogoč tisti trenutek ko to čuješ, te malo pikne, ampak itak veš da če mu nebi blo vredo z mano najbrz nebi biv. pa še vidiš, da je pošten pa ti pove, ne pa da bi eno gledo na oni način oooooooooooooo pa ko bi ga barala a je dobra bi reko ne ne... kii pa...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 20:21, skupaj popravljeno 1 krat.
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

jez sm pa prepricana v to dam mam neki tazga k nima nobena druga v njegovi blizini in da sm mu zarad tega neki najbolsga in najlepsga pa ceprou sm delc od popounosti.

moj doskrat rece da popolnost osebe ni lepa. lepo osebo naredijo napakice zarad katerih si nekaj posebnega. nekak se tipi zalubjo v njih. jez mislm da je podobn tut pr zenskah. jez recmo sm se full zalubla v eno brazgotinco k jo ma na obrazu od ene nesrece. pa ni lepa, ampak men je neki edinstvenega.

in ja moj doskrat obcoduje ksno rit ksne na glas pa pac jez to uzamem bl k joke ker pac vedno pol na uni osebi najdm napako k njega odbija in pol ponavad rece ti si moja popolna polovicka :razz: in mi da lupcka. in je use cool. pa nekak nism lubosumna nato!
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Vem da nisem najlepša ženska na svetu, samo vrjetno bi mi blo pa zelo hudo če bi moj fant men rekel da mu je njegova prijateljica bolj privlačnejša od mene.
Ne vem kaj bi nrdila v tem primeru, vrjetno bi se 2 dni skupaj cmerala in smilila sama seb v sobi in razmišljala potem bi ga pa vrjetno pustila.
Sej vem da vrjetno kdaj kašno pogleda, ampak to se mi ni zdi tako kruto.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Ne bi mi bilo sploh prav. Ker s prijateljem/prijateljico, si si blizu, si zaupaš določene stvari in se ponavadi strinjaš o stvareh, ki te motijo v življenju. Je ena rama v življenju, na katero se lahko nasloniš poleg partnerja in če te ta oseba bolj privlači, lahko kmalu nadomesti partnerja, saj imata podporo, komunikacijo, pogovor in telesno privlačnost, ki je večja od tiste, ki jo čuti do partnerice.
Ok, če ga privlači in ima nizki IQ (ali ima npr. rada poročene, zesedene tipe), mi je ql, ker vem, da bi težko bil z glupo žensko :D in posledično, bi ga kot prijateljica čezdalje manj privlačila, ker bi ga njeno razmišljanje, dejanja odbijala.
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Re: fizična privlačnost- do kje?

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

_ona_ napisal/-a:kako vi reagirate na to, da ima vaš fant ful dobro prijateljico, katera se mu zdi bolj privlačna od vas, se pa z vami mogoče razume enako dobro kot z njo, kako gledate na to?

Živim v iluziji, da se to ne more zgoditi :D

hahahahaha... :lach:

Hm če bi se RES enkrat zbudila v tako situacijo, bi bila pomoje to pot navzdol. Ker bi ziher dobila občutek, da je z mano, ker nje ne more imeti. Ne hvala.
Odgovori