Hehe, red_rose, težko razložit. Ampak, če poskusim...
Ne bom rekla, da ravno pričakujem, da sem najlepša (nasploh sploh ne), ampak mislim, da rečt, da je ktera bolj privlačna tudi ne more. Ker, če bi me ocenil in primerjal na ta način, sori, men tu ne klapa več. Normalno, da mu je ktera čedna, sej je tudi meni. Še včeraj sva sedela na pijači in vidla ženo enga "slavnega" slovenca, ki sem jo pohvalila - ker je res luštna. Vse lepo in prav, sej je tud men kak tip simpatičen (pač v mejah normale). Da bi pa rekla, da mi je nek tip bolj privlačen od mojga se pa še ni zgodilo in upam, da se ne bo. Zato tudi meni vsekakor ne bi blo vseeno, če bi tip reku meni, da mu je ktera bolj privlačna.
Jst na njemu cenim tudi vse ostalo in obratno. Ampak tudi (fizična) privlačnost je pomembna. V nasprotnem primeru si pač izbereš nekoga, ki ti je (bolj) privlačen.
Uglavnem, vem, da bi me ruknalo, če bi slišala/začutla od njega kaj takega. Sploh, ne jaz in upam trdit, da tudi on, ne gledava na stvari iz tega vidika (in razmišljava ali je on/ona bolj/manj privlačna od mene/njega). Meni je on number1 in mi tut noben famous film star tip ne potegne bolj.
Upam, da mi je uspelo vsaj na prbližno osvetlit moj pogled - ker je že govorit težko, natipkat pa to še težje (oz. izbirat prave besede).

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.