kolegica je zdaj skoraj dve leti s tipom. ta njen dragi ima ful dobro prijateljico, s katero sta se razumela, še preden sta s kolegico začela hoditi.
debata je pri kolegici in tipu prišla do tega, da sta se začela pogovarjati o privlačnosti in to, in je priznal da mu je njegova prijateljica zelo privlačna in fajn punca in tako, fora pa je v tem, da je kolegica ful v redu punca, se pa fantu ne zdi tako privlačna, oziroma manj kot prijateljica, čeprav se s punco ful dobr razumeta, mata svoje hobije, pa ful v redu se štekata. Ampak po mojem mnenju mi je malo čuden ta odnos z njegovo prijateljico, tudi kolegica mi je zaupala, da se počuti malo čudno...
kako vi reagirate na to, da ima vaš fant ful dobro prijateljico, katera se mu zdi bolj privlačna od vas, se pa z vami mogoče razume enako dobro kot z njo, kako gledate na to? Se počutite nelagodno, ker veste, da bo ona nekje recimo zraven pa jo bo on z veseljem pogledal, raje kot vas? Vem, za vezo je pomembno zaupanje in iskrenost, to itak...samo tako me zanima vaše mnenje, pač da bi fantu zaupale da vas ma rad pa to, kako bi gledale na to?

)
in da jih je sigurno ogromno lepsih za pogledat, pa vseeno ne zganjam nobene panike kr ma fant mene rad. tut fantov vidim dosti lepsih kot je on, pa ga zato se ne bom zamenjala - steje se marsikaj drugega kot videz. ne vem js bi se poskusala ne prevec sekirat, ampak to je zdj teoreticno...v praksi bi se!