Moj ima ukrivljen penis

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Katarinanizabisere
Sramežljivka
Sramežljivka

Moj ima ukrivljen penis

Neprebrana objava Napisal/-a Katarinanizabisere »

Ima še kateri od vaših ljubčkov ukrivljen penis?

Moj ga ima na levo -vendar mi je prav všeČ :razz:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Waw, a res? Sploh nism vedla, da je to možno :eek: fuuuull dobr :ja:
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Sliiiikico!!!

Ej, svaka čast za takega tipa, ker na levi je v nožnici 150x več čutnic!
lutkica*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lutkica* »

in, kako si reagirala, ko si ga prvič vidla :P a si obrnila glavo na levo? :lol: šala..

nikoli še nisem vidla ukrivljenega.. no sej ne da sem jih tok velik vidla :D in a potem kej drugač čutiš med sexom?
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

jah mormo se sprijaznit, da tudi spolni organi ne morjo bit popolni.
nekateri so kratki, dolgi, pegasti, koničasti, topi..in očitno tudi okrivljeni. ampak maš pa srečo, da ni okrivljen navznoter :eek:
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

rachka_, topi? :lol: Bolje to kot narezljani ali nabrušeni :D
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

jagodka85 napisal/-a:Waw, a res? Sploh nism vedla, da je to možno :eek: fuuuull dobr :ja:

Da to rečeš, priznaš, da enostavno nimaš pojma o moških.

Ker VSI vedo, da so ukrivljeni tiči pogost pojav.

Jaz bom kmalu odprl temo, v kateri se bom spraševal, zakaj imate nekatere ženske eno joško večjo kot drugo...
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

miteq ... če ne bi vse tko resno jemal, bi čutu pridih sarkazma v mojem komentarju.

Tko kot VSI, tko tud jst vem, da to ni nč tazga in je bil moj odgovor pač tak, kakršn je bil, sarkastičn.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Ja, ja, ne sklicuj se na sarkazem. Raje priznaj, da nisi vedla. :twisted:
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Katarinanizabisere
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Katarinanizabisere »

mi je že prej povedal kakšnga ma tako da ni blo takega šoka- sex pa moram rečt da je najbolši doslej

je pa res da večina žensk ima eno oško večjo od druge tako tudi moški ukrivljen penis- vse je nad 90% v populaciji
Uporabniški avatar
_malena_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _malena_ »

Katarinanizabisere - ti maš ziher mojega bivšega tipa. Penis ukrivljen v levo, pa ful dober sex... :)
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

miteq napisal/-a:Ja, ja, ne sklicuj se na sarkazem. Raje priznaj, da nisi vedla. :twisted:

Okej, priznam, nimam pojma, da je temu tako kot je in nism še tazga vidla, kaj šele občutla ... prosila bi avtorico teme, da mi posod njenga tipa za par urc, da vidm, če je res dobr.
lutkica*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lutkica* »

:roll: kok ste ene ženske ej.. dej si najd svojega tipa z ukrivljenim penisom! ne morš to tko...

to pa dela pomanjkanje krščanske vzgoje.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

lutkica* napisal/-a::roll: kok ste ene ženske ej.. dej si najd svojega tipa z ukrivljenim penisom! ne morš to tko...

to pa dela pomanjkanje krščanske vzgoje.

Upam, da je bil to hec.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

rachka_ napisal/-a:jah mormo se sprijaznit, da tudi spolni organi ne morjo bit popolni.
nekateri so kratki, dolgi, pegasti, koničasti, topi..in očitno tudi okrivljeni. ampak maš pa srečo, da ni okrivljen navznoter :eek:

zdele sem skoz iz stola padla ... sej nič takega, ena fora iz srednje šole :lach:

se mi zdi, da smo 1x že delali na forumu tipologijo tičev ... lahko ti pa na hitro par uporabnic prestavi tipe tičev A, B, C, D, E, F, G in H ... :rofl:

ukrivljen v levo, naravnost, bananast ... :lach:
bod vesela, da ga ma pa da je vsaj solidnih velikosti ... bolje, da mu ga vleče v levo kot da ne naskakuje bobi palčka v pravilni legi
Odgovori