Moj ga ima na levo -vendar mi je prav všeČ
Moj ima ukrivljen penis
-
Katarinanizabisere
- Sramežljivka

Moj ima ukrivljen penis
Ima še kateri od vaših ljubčkov ukrivljen penis?
jah mormo se sprijaznit, da tudi spolni organi ne morjo bit popolni.
nekateri so kratki, dolgi, pegasti, koničasti, topi..in očitno tudi okrivljeni. ampak maš pa srečo, da ni okrivljen navznoter
nekateri so kratki, dolgi, pegasti, koničasti, topi..in očitno tudi okrivljeni. ampak maš pa srečo, da ni okrivljen navznoter

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
jagodka85 napisal/-a:Waw, a res? Sploh nism vedla, da je to možnofuuuull dobr
Da to rečeš, priznaš, da enostavno nimaš pojma o moških.
Ker VSI vedo, da so ukrivljeni tiči pogost pojav.
Jaz bom kmalu odprl temo, v kateri se bom spraševal, zakaj imate nekatere ženske eno joško večjo kot drugo...
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
-
Katarinanizabisere
- Sramežljivka

rachka_ napisal/-a:jah mormo se sprijaznit, da tudi spolni organi ne morjo bit popolni.
zdele sem skoz iz stola padla ... sej nič takega, ena fora iz srednje šole
se mi zdi, da smo 1x že delali na forumu tipologijo tičev ... lahko ti pa na hitro par uporabnic prestavi tipe tičev A, B, C, D, E, F, G in H ...
ukrivljen v levo, naravnost, bananast ...
bod vesela, da ga ma pa da je vsaj solidnih velikosti ... bolje, da mu ga vleče v levo kot da ne naskakuje bobi palčka v pravilni legi

a si obrnila glavo na levo?
šala..
in a potem kej drugač čutiš med sexom?

kok ste ene ženske ej.. dej si najd svojega tipa z ukrivljenim penisom! ne morš to tko...